- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Hayırlı günler aşkomHayırlı Günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı günler aşkomHayırlı Günler
Çok geçmiş olsunSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
BezdumEki Görüntüle 2841046
Aynen öyle de insan yine de bunaltıyor hapis hayatından
Hayırlı günler ablacımHayırlı Günler
Çok geçmiş olsun abla zor bian önce iyileşir inşallahSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
Biliyorumbizde yuvalamaya çorba diyeni döverler
Çok geçmiş olsun ablamSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
Aynen bende öyle Normalde zaten fazla dışarı çıkmayan biriyim. Hastalık bitse ailemi görebilsem yine bu kadar bunalmazdım. Bir de eşler evde olunca daha da sıkıcı oluyor ev hayatı.Bezdum
Makarna olsunBugün hangi yemeği yapma günü olsun
Akşamdan ıslamadım ama yetişmez kiMakarna olsun
Yapanı dövelimBiliyorum
El açması yaparızAkşamdan ıslamadım ama yetişmez ki
Bence özenerek yapılan bir salata olsun
Allah kolaylık versin Bazen diyorum çalışmış olsam bu kadar sıkılmazdım ben deSözümü geri aldımİyice depresyona girdim. Şu balkondan atlayacam yakında
Olmaz ben müsade etmemYapanı dövelim
Biz hep evdeyiz ve benim burası dışında hiç sosyalliğim yok.Ondan atlama dur ben atayımİyice depresyona girdim. Şu balkondan atlayacam yakında
Siz böyle yazınca benim balkon da cazip geldi gözümeBiz hep evdeyiz ve benim burası dışında hiç sosyalliğim yok.Ondan atlama dur ben atayım