- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çorba kategorisinde aklıma bile gelmedi onlar. Konunun üzerinde etikette gördüm.Sen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadım şiveydizde çorba değildir aslında ama yani zaten antebin sulu yemek kültürğ ağır basar biz onlara çorba değil ana yemek gözüyle bakarız
bende çorba olarak bakmadığım için görmedim bileBenim de çorba kategorisinde aklıma bile gelmedi onlar. Konunun üzerinde etikette gördüm.
günaydınnnGönaydınnnn
Gunaydin
Gönaydınnnn
Nasılsın canım ?
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın canım ?
Zirvede yağmur keyfi Burasi çok bulutlu ama yağmur henüz yok iyiyim canım çok şükürIyiyim canim sen nasilsin
Aksam yagmur yagmis bende diyorum dizlerim neden ağriyo
Ama hava bayaaa kapali çorap bile giydim üşümüşümZirvede yağmur keyfi Burasi çok bulutlu ama yağmur henüz yok iyiyim canım çok şükür
Çorap, terlik hep var bende de Evet bugün, 2de çıkarım bakalım,20 dakika falan var burdan,anca olurAma hava bayaaa kapali çorap bile giydim üşümüşüm
Bugün aşın var dime
Hadi güzel haberlerle gel inşallahÇorap, terlik hep var bende de Evet bugün, 2de çıkarım bakalım,20 dakika falan var burdan,anca olur
Kuzu ya asiri bir yoğunluğum var o yüzden bakamıyorum ya cok . Ama kalbim aklim hep burdaSağol canım sende bir geliyorsun sonra kayboluyorsun
İnşallah hemsocanımHadi güzel haberlerle gel inşallah
Teşekkürler Habibimyasminsay hayırlı olsun emekliliği eşinin. Güle güle harcayın