Çorbalar Pratik Domates Corbasi(Fotografli)

Evet kasarla cok leztteli oluyor gercekten zemuszemus
Aslicim,kaynadiktan sonra ekleyebilirsin.5 dk sonra kapatip bir sure bekletebilirsin de siser zaten sehriyeler.(umarim cevap icin gec kalmamisimdirbilmiyorumkismile)

Evet kasarla cok leztteli oluyor gercekten zemuszemus
Aslicim,kaynadiktan sonra ekleyebilirsin.5 dk sonra kapatip bir sure bekletebilirsin de siser zaten sehriyeler.(umarim cevap icin gec kalmamisimdirbilmiyorumkismile)

sağol hayatım benım yok bu aksam denıycektım tam zamanında yazdın :) tereyag yoksa eger evde 2 kasık terayag 1 kasık sıvıyag koycaktım ya.bu durumda 3 kasık sıvıyagmı koyacagm cnm. ben yemek ypmayı yenı yenı orenıorumda o yuzden soruorm ksrbkma cnm :)

Tamam canim,o zaman 3 kasik siviyag koyarsin ama eger az gelirse ununu kavururken biraz daha ekleyebilirsin.Kolay gelsin opuyorumnanaktan

ya bikere bende denedim tutturamadim domates corbasini cok pis bir tadi vardi neden acaba rendeliyorum su cikiyor buyuk tarafindanmi rendelicez yarin deneyecegim insallah olur

elinize saglık ben yaparken biraz da süt koyuyorum suyla birlite oda çok güzel tat veriyor

Benim kaşarım yok .Domateslerimde ekşi biraz.Çorbamı yapsam öyle sade çok mu ekşi olur.Eşime ilk defa yapıcam

alperen ; tesekkur ederim a.s.

zap_zup ; canim domatesin zaten kedine has bir eksiligi oluyor ya,sanirim kotu olmaz deneyebilirsin.
Kasar olmamasi da sorun degil,bayat ekmeklerin varsa kup kup dograyip
tereyagda kavurup servis yaparken corbalarin uzerine koyabilirsin.Hatta kavururken biraz pulbiber,nane de ilave edebilirsin ekmeklere.Cok lezzetli oluyor.

Tesekkurler amonra a.s.Evet domatesin tam mevsimi.Buralarda Turkiye'de ki gibi lezzetli domates bulmak zor tabi,napalim siz bizim yerimizede yiyin bol bol cokacimcoook

Şeniz
Gurbet kuşum,domates çorbası bana seni hatırlatıyor :)
En sevdiğim,pek romantik değil ama idare etkaydirigubbakcemile3
Sahur - iftar mekanın arada bir uğra,uğrayın..Özletme e miolumunekankayizsmile

Libosss caniiim,tesekkurr ederim.Ben topige ugruyorum,okuyorum,kaciyorum sempatiksalakcinni Yine gelirim ben kusum:hulya:
Beni mi hatirlatiyor domates corbasi opuyorumnanaktan

Betul meva ;ugradim canim bloguna,hayirli olsun yine ziyaret ederim insallah.Cok seviyorum yemek bloglarini ,ozellikle ramazanda
kaydirigubbakcemile3

bende az önce pişirdim. ilk kez yaptım bakalım oruç oruç kıvamı nasıl oldu. ben sütte kattım. elelrine sağlık

dün akşam yengem yapmıştı ..bende pek çorba çeşidi bilmiyorum ellerine sağlık canım ...denicem en kısa zamanda

ya kızlar ben yaptımda pek hoşuma gitmedi..un pütür pütür oldu domatesi koyunca..bunun püf noktası varmı ...

X