- 2 Ağustos 2013
- 34.122
- 101.492
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ay bende öyleyim yaaa yemek yemek bi zevk benim için görüntüleri de yetiyorDiğer tariflere de bakacağım Pisboğazlı olduğum için kim bilir nelere düşer dibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende öyleyim yaaa yemek yemek bi zevk benim için görüntüleri de yetiyorDiğer tariflere de bakacağım Pisboğazlı olduğum için kim bilir nelere düşer dibim
Boş ol, boş ol, boş ol.
Hünkar Beğendi etli olan ama şerbetli değilBen pek şerbetli tatlılarda iyi değilim . iyi olduğum tarifler başka oluyor genelde.
Bi ara sekerpare muhabbeti gecti ona istinaden söyledim. Hünkarı zaten gördüm etli.Hünkar Beğendi etli olan ama şerbetli değil
Teşekkür ederimSupangle sunum değişik olmuş . Beğendim.
Ellerinize sağlık çok güzelHerkese selaaaaam. Aranan Hünkar bulundu
İftar Sofram
Yayla Çorbası
Hünkar Beğendi
Kuru Patlıcan Dolması ve Sarma
Salata
Supangle
İlk önce ana yemek ile başlayalım
Malzemeler
Kuşbaşı et
Soğan
Sarımsak
Domates
Sıvıyağ
Tuz
Baharatlar
Beğendi İçin
Tereyağ
Un
Kaşar
Süt
Közlenmiş Patlıcan
Tuz
Karabiber
Eki Görüntüle 3403676
Eki Görüntüle 3403677
İlk önce etlerimi düdüklüde haşladım. Daha sonra tavada soğan sarımsak ve domates ile pişirdim
Eki Görüntüle 3403679
Daha sonra beğendi için tereyağını eritip unu kavurdum. Kavrulan una patlıcan ve sütü ekleyip karıştırdım. Kaynamaya başlayınca kaşar peyniri tuz ve karabiberi ekleyip kapattım
Eki Görüntüle 3403680
Sunum için beğendiyi yayıp üzerine eti koyuyoruz
Eki Görüntüle 3403682
Supangle için Malzemeler
Süt (Bitkisel süt ile denedim güzel oldu)
Un
Kakao
Şeker
Yumurta sarısı
Çikolata
Tereyağı
Buzlu veya soğuk su
Eki Görüntüle 3403683
Supangle için öncelikle un, toz şeker ve kakaoyu tencereye alıyoruz. 1 litre sütün önce 1 bardağını ve yumurta sarısını döküp iyice karıştıralım. Daha sonra kalan sütü ekleyip ocağa alıyoruz. Göz göz olup kaynayana kadar karıştırıyoruz. Kaynadıktan sonra içine tereyağ ve çikolatayı koyup iyice çırpıyoruz. İlk sıcaklığı gidene kadar bekleyip daha sonra soğuk su ya da buz ekliyoruz çırpıyoruz
Eki Görüntüle 3403684
Eki Görüntüle 3403687
Eki Görüntüle 3403688
Eki Görüntüle 3403689
Ve şimdi iftar sofram
Eki Görüntüle 3403691
Eki Görüntüle 3403692
Eki Görüntüle 3403693
Eki Görüntüle 3403694
Eki Görüntüle 3403695
Eki Görüntüle 3403696
Eki Görüntüle 3403697
Afiyet olsun bakicam bende pazara gidinceTeşekkür ederim valla çoğu yerde vardı görünce aldık bizde
Çok teşekkür ederim arteEllerine sağlık.
Karpuz görmek heyecan verici.
Başarılar dilerim ❤
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel
KııızZenginin sofrasında kışın bile karpuz olur
Çok teşekkür ederim beybiiiBayıldım bayıldım iştah açan bi sofra bence benim oyum sana
Yaaa yap yap üzülürüm yoksaay mecbur yarın yapacağım çokk canım istedi
Teşekkür ederim jennamBir an için hiç gelmeyecek sanıp korkmuştum ki gelmiş Hünkâr'ım Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş yarismada bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkür ederim jennam