En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
inşallah Ablacım, sağ ol geçenlerde nette gördüm zerdeçal süt iyi geliyor öksürüğe filan diye. Dedim zencefil, tarçın da benden olsun
Müthiş yağ yakıyor, bağışıklığı güçlendiriyor o yüzden altın değerinde. geçmiş olsun canım

Migi dimi seviyom onu ya o da seviyor beni bence kızmaz ne yapayım herşeyi yanlış ve karman çorman yazmış

Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu?
Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
Saf salak ben, dudiş diye bunu biliyordum
Öğrenmiş oldum

Migi dimi seviyom onu ya o da seviyor beni bence kızmaz ne yapayım herşeyi yanlış ve karman çorman yazmış
Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin.

Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin.
Amin amin bende seviyorum bir heyecanla yazıyor .
Benim sana yakında güzel bir haberim.olabilir

Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu?
Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
Bugün öğrenmiş oldum örtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…