- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
bencede strestenİnşallah canım, çıkmayacak diye düşünüyorum ama, benimki dün akşamdan beri boğazım ağrıyor diyor
Bence stresten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede strestenİnşallah canım, çıkmayacak diye düşünüyorum ama, benimki dün akşamdan beri boğazım ağrıyor diyor
Bence stresten
Guzel demişsin cancagizimSağlıkçıların içindeyim, yadırgamıyorum cancağzım
Geçen laf soktum ama
Kardeşin pozitif çıkarsa, bana test yapılsın isterim. Bu ne dedim, kardeşime girdi, geline de girsin der gibi dedim.
3 kez sürüntü verdim, 2 kez kan verdim, 1 kez de parmak ucundan baktırdımBen onların eline 1 kere yaptırdım,Allah 2ciden korusun
ONUN O YANAKLARINI ISIRIRIMMMMMMMMMMMMMMMMEki Görüntüle 2812346 tipe bakin
Kaderdaşım3 kez sürüntü verdim, 2 kez kan verdim, 1 kez de parmak ucundan baktırdım
ONUN O YANAKLARINI ISIRIRIMMMMMMMMMMMMMMMM
3 kez sürüntü verdim, 2 kez kan verdim, 1 kez de parmak ucundan baktırdım
ONUN O YANAKLARINI ISIRIRIMMMMMMMMMMMMMMMM
geçen sene temmuz, nasıl ateşim var ama adetim. hormonlar tavan. binaya girerken de ateş ölçüyorlar. benim ateş 1-2 derece yükseldi, yanaklarım al al oldu. zorla hastaneye gönderdiler beni. diyemiyorum da kimseye adetim ben diye ama mecbur test yaptırdım sonra eylül ayında astım krizim tuttu, öksürürken bayıldım. o zaman yaptılar yine. sonra ocak ayında ameliyat olacam diye hastanede yaptılar. aaaaaa sahi bir de 1 ay kadar önce kaymakam beyin talimatıyla tüm memurlara zorla yaptılar. 4 kez yaptırmışım tabii hastanede yapılanlar sırasında tomografi de çekilip kan da aldılar.
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpmüşgeçen sene temmuz, nasıl ateşim var ama adetim. hormonlar tavan. binaya girerken de ateş ölçüyorlar. benim ateş 1-2 derece yükseldi, yanaklarım al al oldu. zorla hastaneye gönderdiler beni. diyemiyorum da kimseye adetim ben diye ama mecbur test yaptırdım sonra eylül ayında astım krizim tuttu, öksürürken bayıldım. o zaman yaptılar yine. sonra ocak ayında ameliyat olacam diye hastanede yaptılar. aaaaaa sahi bir de 1 ay kadar önce kaymakam beyin talimatıyla tüm memurlara zorla yaptılar. 4 kez yaptırmışım tabii hastanede yapılanlar sırasında tomografi de çekilip kan da aldılar.
aynen öyle olduBahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpmüş
aynen öyle oldu
Rica ederiz annesiTeşekkür ederiz
Çok tatlı olmuşKeyfi mi yokEki Görüntüle 2812346 tipe bakin
Kalp kalbe karşıNevreste çiçeğimmmmm, 3. bildirim gidecek miiiiğğğğ? kızlar sanki sordu bugün ama gözden kaçırmış da olabilirim hızlı hızlı okuyup geçtim.
çünkü ben senKalp kalbe karşı
Sorduk bakalım patron ne diyecekçünkü ben sen
Aman çocuklari kıskaniyo saç baş dagildiÇok tatlı olmuşKeyfi mi yok
Allah acil şifalar versin canım Tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah.İki gündür moralim bozuk ya dayım ve yengem virüs kapmışlar sesleri iyi gelmiyor birde bir akrabam daha yakalanmış