- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Eşimde bu defa hastaneyi ayağa kaldırmışay evet o çok kötü. ben de dedim ki "bu burnumdan akan kesin beynim, başka açıklaması olamaz"
Testi yapan kişinin eline bağlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimde bu defa hastaneyi ayağa kaldırmışay evet o çok kötü. ben de dedim ki "bu burnumdan akan kesin beynim, başka açıklaması olamaz"
Nasıl hiç hissetmiyorlar yahu, hapşırmamak için kendimi tutmuştumHiç hissetmeyenler de varmis,acaba biz çok zekiyiz diye mi acıdı
Ben onların eline 1 kere yaptırdım,Allah 2ciden korusunEşimde bu defa hastaneyi ayağa kaldırmış
Testi yapan kişinin eline bağlı
Öksürük krizi de tuttu beniNasıl hiç hissetmiyorlar yahu, hapşırmamak için kendimi tutmuştum
Kötü oluyormuş demi,kızımda dedi epey canı yanmış onunda,hatta k.pederinin epey burnu kanamış işlem sonrası.Bu defa eve gelmediler inşallah gelmezler, son testte gözyaşlarım 1 gün durmamıştı
Çok kötü oluyor demi.ay evet o çok kötü. ben de dedim ki "bu burnumdan akan kesin beynim, başka açıklaması olamaz"
Ben 3Ben onların eline 1 kere yaptırdım,Allah 2ciden korusun
Ay çok fena
Abla, çok yakıyor genizi. Sanki yırtıyorlarmış gibi hissetmiştim, burnunun direği sızım sızım sızlıyor.Kötü oluyormuş demi,kızımda dedi epey canı yanmış onunda,hatta k.pederinin epey burnu kanamış işlem sonrası.
Çok kötü oluyor demi.
sıkıntılı ya, korkulu rüya gibi. Belki de bu yüzden sürekli uyandım geceÖksürük krizi de tuttu beni
Büyük görümcem yüzündenAy çok fena
Olabilirsıkıntılı ya, korkulu rüya gibi. Belki de bu yüzden sürekli uyandım gece
Tahmin ediyorum mutlaka öyle oluyordur,bir kere burun içine girmişti komşumuz doktordu hiç unutmuyorum onu bide 20 dakika kadar beklemşti şiştiğini hşssetmiştim fena oluyor yaa.Abla, çok yakıyor genizi. Sanki yırtıyorlarmış gibi hissetmiştim, burnunun direği sızım sızım sızlıyor.
Senin görümcen de enteresanmisBüyük görümcem yüzünden
Eşime test yapıldığını öğrendiği anda, eve ekipleri yolluyor, bana da test yaptırtıyor
YaaaEki Görüntüle 2812346 tipe bakin
Çok masumEki Görüntüle 2812346 tipe bakin
Yerim şu güzelliği varyaaaa bizim torundan biraz daha küçüktü demi.Eki Görüntüle 2812346 tipe bakin
Çok masum
Pasta yiyemediği için mi
Teşekkür ederizYerim şu güzelliği varyaaaa bizim torundan biraz daha küçüktü demi.
Sağlıkçıların içindeyim, yadırgamıyorum cancağzımSenin görümcen de enteresanmis
Teşekkür ederiz