- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Her zamanki işler orim ne yapcan şükür teşekkür ederim canım benimooh hamaratlıgın ustunde desene yanı elıne saglık evvosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zamanki işler orim ne yapcan şükür teşekkür ederim canım benimooh hamaratlıgın ustunde desene yanı elıne saglık evvosum
Bu defa eve gelmediler inşallah gelmezler, son testte gözyaşlarım 1 gün durmamıştıyasminsay siz de bizim gibi aylık testlere devam her ay örnek vermeden içimiz rahat etmiyor geçmiş olsun bebito, inşallah sıkıntı çıkmaz
Halaaaa pasta bekliyo garibimpasta eylulden kımseye kalmaz bence
Eylul distikColuk cocuk ve dıstık
Her zamanki işler orim ne yapcan şükür teşekkür ederim canım benim
OyySimdiden saç baş daldi
Neyse, çikolata kemirdim biraz. Sen benim hakkımı da yeDıstık dıstık yapiyoz
Pasta bana kalirsa sanada kalir yaso
Offf hemsom bitsede gitsemEylul distik
Sorma tam cinnetlikyaa bu kez yıne oylama cok heyecanlı degılmıııı yıne ıkıncı olan cok uzulcek
Kalk dıstık yap ayolOfff hemsom bitsede gitsem
İnşallah canım, çıkmayacak diye düşünüyorum ama, benimki dün akşamdan beri boğazım ağrıyor diyoryasminsay canim gecmis olsun insallah birsey cikmazya
Durun çekcem birazdan halini
Allah kurtarsın hemsomOfff hemsom bitsede gitsem
Sağol kuzumooooohhhh afiyet olsun ablam
Aynen streseten olmuştur oda.İnşallah canım, çıkmayacak diye düşünüyorum ama, benimki dün akşamdan beri boğazım ağrıyor diyor
Bence stresten
Amin cancagizim
ay evet o çok kötü. ben de dedim ki "bu burnumdan akan kesin beynim, başka açıklaması olamaz"Bu defa eve gelmediler inşallah gelmezler, son testte gözyaşlarım 1 gün durmamıştı
Hiç hissetmeyenler de varmis,acaba biz çok zekiyiz diye mi acıdıay evet o çok kötü. ben de dedim ki "bu burnumdan akan kesin beynim, başka açıklaması olamaz"