- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Topla ,tahtı da hazirlaŞehzade gelmeden toparlayayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topla ,tahtı da hazirlaŞehzade gelmeden toparlayayım dedim
Onu demeyeyim dedimBelki cüzdan bulurum cancağızım
Annemin 2. Doz aşısı var,ordan abime uğrayacağız Cok bir arada olamıyoruz malumDişari çikacaksin demekki☹
Hazır hazırTopla ,tahtı da hazirla
Ben hemen anladım,zehir gibiyimOnu demeyeyim dedim
Geçmişler olsun şimdidenAnnemin 2. Doz aşısı var,ordan abime uğrayacağız Cok bir arada olamıyoruz malum
Oh misHazır hazır
Seni şehzadeyi yellerken hayal ettim yasoHazır hazır
Sağol cancağızımGeçmişler olsun şimdiden
Rüyana girebilsem ellerinden tutar götürürdüm seni uzak iklimlere ama işte pin kodu koymuşsun 12345 olsa kolaydı ben nereden bileyim evlilik yıldönümünü tatlımHiç derin uyuyamıyorum bu ara ben
Oldu canım, bir o eksikSeni şehzadeyi yellerken hayal ettim yaso
Sehzade deyince sende cariyesi oldun tabi ondan seyettim gelince tahta sen otur ona yelletOldu canım, bir o eksik
O beni yellesin, papucumun şehzadesi
Sana pinsiz geçiş sağlardım tatlımRüyana girebilsem ellerinden tutar götürürdüm seni uzak iklimlere ama işte pin kodu koymuşsun 12345 olsa kolaydı ben nereden bileyim evlilik yıldönümünü tatlım
Dudislerden neler öğrenmiş bizim hemsoooSehzade deyince sende cariyesi oldun tabi ondan seyettim gelince tahta sen otur ona yellet
Oldu canım, bir o eksik
O beni yellesin, papucumun şehzadesi
Ben sultan’ım, ne cariyesiSehzade deyince sende cariyesi oldun tabi ondan seyettim gelince tahta sen otur ona yellet
Dudislerde inecek varDudislerden neler öğrenmiş bizim hemsooo
Ben sultan’ım, ne cariyesi
Yolarım adamı vallahi
Anladim canim hayirlisiyla bitsin asınizda rahatlayinAnnemin 2. Doz aşısı var,ordan abime uğrayacağız Cok bir arada olamıyoruz malum
Dudişlerden bizi unuttun zatenDudislerde inecek var