- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Günaydın canımGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Niyekine ne oldu öyle .Bu günüme şükür, her yerim tutuk ve ağrıyor ablam
Gümaydınlar nevoşumGünaydın
Gü naydınlar mavişimGünaydın
Dün, boyumdan düşük yerde 17 kişiye gözleme açmış olabilirimNiyekine ne oldu öyle .
Yok artık niye uğraştın o kadar,yardım edecek kimse yokmuydu yaaa.Dün, boyumdan düşük yerde 17 kişiye gözleme açmış olabilirim
Gunaydin canoGünaydın
YuhDün, boyumdan düşük yerde 17 kişiye gözleme açmış olabilirim
Hayırlısı olsun, hayırlı olsun ablamKocam bugün aşı olacak 1.dozunu,biz yaşlanmışız artık sıra bana ne zaman gelecek bakalım beklemedeyim.
Hayirli olsun ablaKocam bugün aşı olacak 1.dozunu,biz yaşlanmışız artık sıra bana ne zaman gelecek bakalım beklemedeyim.
Hayırlısı olsun, hayırlı olsun ablam
Benimkine de haber geldi, sanırım fabrika teste yollayacak. Yanında ki mühendis covit çıkmış
Sağol yasocum.Hayırlısı olsun, hayırlı olsun ablam
Benimkine de haber geldi, sanırım fabrika teste yollayacak. Yanında ki mühendis covit çıkmış
Sağol fülüzüm abisiyle beraber gidecekler.Hayirli olsun abla
Ettiler etmesine, bahçede yapalım dedik. Ama ben yere oturup hamur açamıyorum, masa da alçak geldiYok artık niye uğraştın o kadar,yardım edecek kimse yokmuydu yaaa.
İnşallah teste yollarlar ablamSağol yasocum.
Umarım bişicik çıkmaz testte
Sağol fülüzüm abisiyle beraber gidecekler.
Boşver yapma ağrın çoğalır sonra,siloruda başkası yapsın oda çok güzel olur şimdi .Ettiler etmesine, bahçede yapalım dedik. Ama ben yere oturup hamur açamıyorum, masa da alçak geldi
Yarın da yufka ve silor işine girecektik, ben yapmayacağım bu gidişle
Yollamaları lazım teste,bunu atlamazlar herhalde iş yeri olarak.İnşallah teste yollarlar ablam
Aman ablam, ben canımız istediğinde yaparım taze taze. Hiç girişip, daha beter olamam dediğin gibi.Boşver yapma ağrın çoğalır sonra,siloruda başkası yapsın oda çok güzel olur şimdi .
Aynen hiç girme bu işlere,canın istedimi yaparsın yine,zorlar gene seni uğraşırsan.Aman ablam, ben canımız istediğinde yaparım taze taze. Hiç girişip, daha beter olamam dediğin gibi.
Şimdiye kadar atlamadılar. Kaç kere test yapıldı, sayamadıkYollamaları lazım teste,bunu atlamazlar herhalde iş yeri olarak.