Hayırlı olsun canımEvet ama senin dediğine geldim yine çok oy alacağımı söylemiştinde inanmamıştımkazanmasam bile bu kadar oy almak gerçek bir mutluluk
Elimden gelse şu bana oy veren herkese cocostar göndermek isterimKuş yuvası ve cocostar kurabiye yapanlara adres veriyim size oy verdim tadına bakmak hakkım
Ben hep burdayım kanka
Olsun kukrişim ben burdayım sen iyi ol yeter ❤ nasıl oldu dişin inşallah geçmiştir
Robot süpürgesi bile varBen hep burdayım kankabende internet sıkıntısı yok
Günaydın canım,sana da hayırlı kandillerGünaydın cennam hayırlı kandiller
Evet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştimHayırlı Kandiller
Ben kurabiyeni ve şeklini çok beğendim
Sunumunda güzel
Ama dikkat edersen bilindik ve orjinal görünenler daha çok oy aldı.Tabi sunumları ve şekilleride beğenildi1-2 tarif beklediğimden az oy aldı.
Ama tahmin ettiklerim ilklerde
Cocostarı sana önermiştimBen az çok bekliyordum onun bu kadar oy alacağını
Almadığına pişman mısın
Kurabiyen çok güzel di canım hatta not aldım bir dahiki sefere denemek için emegine saglık verdigin oy için çokk çok teşekkür ederimGünaydın ,hayırlı kandiller
Ara ara girip oylamaya bakıyorum, ilk 3teki arkadaşlar için bayağı heyecanlı gidiyor oylamaben ,o anda yemek istediğim, ağzımı en çok sulandıran tarif olan cocostara oy vermiştim, ama açık hava sunumları daha çok ön plana çıkar diye düşünmüştüm, 1.liğe doğru gidiyor cocostar diğer oyumu da memleketim trakyanın kavalasına vermiştim benim incir kurabiyem aşağılarda kaldı tadı çok güzeldi ama olsun biz çok beğenerek yedik Nevreste şekliyle öne çıkan bir kurabiye olduğu için kesmedim, belki içi boş gibi algılandığı için daha basit bir kurabiye gibi görülmüş olabilir ,ne dersin bir de oy verme kriterleri çok değişken ,adı çok bilinen,daha klasik tarifler daha çok oy alıyor sanki
Seninki de çok güzel canım, yazdım ya ağzım en çok senin kurabiyende sulandıKurabiyen çok güzel di canım hatta not aldım bir dahiki sefere denemek için emegine saglık verdigin oy için çokki çok teşekkür ederim
Oraları karıştırma jennaRobot süpürgesi bile var
Buranın verdigi heyecan ap ayrı ama senden içini kesmeni beklerdim yinede emegine saglık aslında ben yarışmadan vazgeçmiştimEvet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştimama arkadaş çok can çektirici sunmuş, sunum da çok önemli geçen sene yapılan kurabiye oylamasında cocostar daha az oy almış, ordaki sunum da güzel aslında ama içini kesip koymamış bak ben de avcı böreğinde keserek koymuştum, çok oy almıştı, kadınlar kulübü ,içini görmek istiyor galiba şaka bir yana ,her şeye rağmen burda olmak, katılmak, tarifleri incelemek, oylamayı takip etmek - sonlarda da olsam - çok güzel
Çok teşekkür ederim çok mütavezi sinSeninki de çok güzel canım, yazdım ya ağzım en çok senin kurabiyende sulandısonuna kadar hakettin aldığın oyları