Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Evet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştim ama arkadaş çok can çektirici sunmuş, sunum da çok önemli geçen sene yapılan kurabiye oylamasında cocostar daha az oy almış, ordaki sunum da güzel aslında ama içini kesip koymamış bak ben de avcı böreğinde keserek koymuştum, çok oy almıştı, kadınlar kulübü ,içini görmek istiyor galiba şaka bir yana ,her şeye rağmen burda olmak, katılmak, tarifleri incelemek, oylamayı takip etmek - sonlarda da olsam - çok güzel

Kurabiyen çok güzel di canım hatta not aldım bir dahiki sefere denemek için emegine saglık verdigin oy için çokk çok teşekkür ederim

Buranın verdigi heyecan ap ayrı ama senden içini kesmeni beklerdim yinede emegine saglık aslında ben yarışmadan vazgeçmiştim Nevreste yle konuştuktan sonra geri döndüm pişmanda degilim bana cocostar kurabiye yapmamı söyleyende Nevreste teşekkür ediyorum iyiki yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…