- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Veee siirt fıstığı sağol yavrumYarasın lop et olsun bide kaju yiyon yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veee siirt fıstığı sağol yavrumYarasın lop et olsun bide kaju yiyon yanii
Yürüyüşteydi, yapsa yaptım der zatenHunharca
Yok bea yapmaz herhalde zati yürüyüşte değilmiydi
Çorba gibin oldu herşey bugünHepsi birbirine girdi
Yarasın ver çoşkuyu fıstığaVeee siirt fıstığı sağol yavrum
En bi sevdiğimVeee siirt fıstığı sağol yavrum
Aynen ilginç ama böyle olmsıda.Yürüyüşteydi, yapsa yaptım der zaten
belki deŞaka yapıyor belki, seninle uğraşmayı seviyor olamaz mı
Onunki mısır gevrekli ben portakallının peşindeyimKurabiye demi @RedGril yaptı bugün
halbuki telefonum yoookkkkk, iş bilgisayarından yazıyoruuuummm. sürekli takip edemiyoruuuummmmalsem ilgi istediği için şaka yapıyor da olabilir
Vah garibimmmhalbuki telefonum yoookkkkk, iş bilgisayarından yazıyoruuuummm. sürekli takip edemiyoruuuummmm
Olsa tükkan seninde şansına yokOnunki mısır gevrekli ben portakallının peşindeyim
Başka kurabiye tarifi yok muOnunki mısır gevrekli ben portakallının peşindeyim
Kaldın mı telefonsuz vah vahhh üzüldüm ne zaman alacanhalbuki telefonum yoookkkkk, iş bilgisayarından yazıyoruuuummm. sürekli takip edemiyoruuuummmm
en geç 1 ay, en erken 15 günKaldın mı telefonsuz vah vahhh üzüldüm ne zaman alacan
Tamirdemi yoksa telefonun .en geç 1 ay, en erken 15 gün
evet abla. dün verdim vatan bilgisayara. istanbula gidecekmiş. en erken 10 iş günü, en geç 20 iş günü dediler. yani 1 ayı gözden çıkarmam lazım. nevodan tarif aldım ama inşallah telefonum gelir o zamana kadar.Tamirdemi yoksa telefonun .
Tamirat oldumu uzun sürüyor maalesef,umarım çok çabuk gelirde telefonun .evet abla. dün verdim vatan bilgisayara. istanbula gidecekmiş. en erken 10 iş günü, en geç 20 iş günü dediler. yani 1 ayı gözden çıkarmam lazım. nevodan tarif aldım ama inşallah telefonum gelir o zamana kadar.