- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Uyuyordumyaa sabahtan ekşın olmus kacırdım
Sonra öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyordumyaa sabahtan ekşın olmus kacırdım
Teflan tavada tek tek yapyorlar artık,yada evde fırında da oluyor.Şanslı
Ben önceden çocukluğumda gördüğüm gibi çift hamur arası kavrulmuş kıyma harcı ile yapıyordum.
Son yaptıklarımı, çiğ harç yapıp, balık tavasında en kısık ateşte, tek hamurdan yapmaya başladım
ohh mis gibi ikizmi senın bıdıklar canocum bende iş yerınde takılıyorum testım negatıf cıktıda sevınclıyımDışardan geldim bebeleri yıkadık. Az oturayım dedim sen napyon
Abla ben kkda küstüğüm bir üye var.Kalbimi çok kıranOnu bile takipten çıkmadım.Bide yapmaz dedim nevoş yaaaa sen varyaaa senn
Gitmedi ki dahaSen dondun mu kızından ablaa
Tek tek fırında zor oluyor ya. En iyisi tava dedigin gibiBalık tavasında daha hızlı piştiğini keşfettim, elektrik faturası kabarık geldiğinden değil asla
Yarın gidecem kısmetseSen dondun mu kızından ablaa
Bende kaçırdım sankiyaa sabahtan ekşın olmus kacırdım
Lahmacun muuuuBen lahmacun yapıyorum
Ben seni şimdi mi izlemeye aldımAbla ben kkda küstüğüm bir üye var.Kalbimi çok kıranOnu bile takipten çıkmadım.
Biri gelir beni.engellemiş,biri gelir beni yeni takip ediyorGünahımı alıyorlar
İşin zor bea anacımAbla ben kkda küstüğüm bir üye var.Kalbimi çok kıranOnu bile takipten çıkmadım.
Biri gelir beni.engellemiş,biri gelir beni yeni takip ediyorGünahımı alıyorlar
Çiftli tavada, fırın başında durmak gerekmeden yapıyorum artıkTeflan tavada tek tek yapyorlar artık,yada evde fırında da oluyor.
EvetBen seni şimdi mi izlemeye aldım
Bugün son demi gece bitecek herhaldePınarda çekişmeyi bitiremedik
Aynen ablam kara listem bile yokİşin zor bea anacım
Aynen canımTek tek fırında zor oluyor ya. En iyisi tava dedigin gibi
Hem daha çabuk oluyor oda.Çiftli tavada, fırın başında durmak gerekmeden yapıyorum artık
Evet ablamBugün son demi gece bitecek herhalde
Yok canım biri 6 ya girecek haziranda digeri de 2 ye. Rabbim sizlere de nasip eder inşallah kısa zamandaohh mis gibi ikizmi senın bıdıklar canocum bende iş yerınde takılıyorum testım negatıf cıktıda sevınclıyım