- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Damacana yine iyiSabahta yazdım hatta,bu ülkede damacana gerçeği var.
Hayvanlar, çocuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damacana yine iyiSabahta yazdım hatta,bu ülkede damacana gerçeği var.
Tutulmaz öyle konuBelkim hala vardır konu bide yorum yapmışlar ilkten ayak sanıp
Allahim oylelerinden korusun gerçektende abla ortam iyice bozulduSapkın bunlar ondan.
Öyle konuları kaldırıyorlar hemen tutmazlar.Belkim hala vardır konu bide yorum yapmışlar ilkten ayak sanıp
Onları özellikle demedim,çok üzücü yıpratıcı konular maalesef.Damacana yine iyi
Hayvanlar, çocuklar
İşte söylenecek çok şey varda susuyorum bende.Allahim oylelerinden korusun gerçektende abla ortam iyice bozuldu
BalımCanımın nevoşu ❤
Fasulyeyi sen yaptıysan neden olmasın hazır değil demi konserve.Bir soğan kavurup, taze fasulye konservesi mi açsam
Ben yaptım ablamFasulyeyi sen yaptıysan neden olmasın hazır değil demi konserve.
Benimkiler de ocaktaYemekler hazır bende,yarınada pilav ve ciğer yapıp bırakacam koçişime yesin artık
Süper işte ne güzel ellerine sağlık olsun yasocumBen yaptım ablam
Bende hazır,dolmayı yarına pişiririm demiştim vazgeçtim pişiyor şimdi:))Benimkiler de ocakta
Noluyor gene hayırdırNevreste cidden neden böyle yapıyorsun?
beni 2 oldu takipten çıkıp geri takip ediyor.Noluyor gene hayırdır
Yanlışlık vardır mutlaka yoksa yapmaz böyle şeyler.beni 2 oldu takipten çıkıp geri takip ediyor.
Sağ olasın ablamSüper işte ne güzel ellerine sağlık olsun yasocum
Bende hazır,dolmayı yarına pişiririm demiştim vazgeçtim pişiyor şimdi:))
Noluyor gene hayırdır
Bir yanlışlık vardır canım, Nevoş yürüyüştebeni 2 oldu takipten çıkıp geri takip ediyor.
Sağol kuzum sennde ellerine sağlık olsunSağ olasın ablam
Ellerine sağlık seninde
Bende onu dedim kesin bir yanlışlık vardır bencede.Bir yanlışlık vardır canım, Nevoş yürüyüşte