- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benimde 2seneyi geçti ama şuanda icesim var cok üzüldüm3 sene sonra ben de yakayim
cıkksss olmaz3 sene sonra ben de yakayim
Zararli şeylerden uzak durup,sağlıklı şeylere yaklaşmaya çalışıyorum sekercigim.Çoşkulu gördüm seni şekercim sevindim
Sen gunde 2litre iciyosan dahada ilerler ictikce icesin gelir bukadar bile ilerlemen cok guzel hemsomVay ,cok iyi.Hic o kadar içmedim, belki zamanla artar
Aman zaten deli miyimcıkksss olmaz
Nasılsın abla
Üzülecek bir durum yok canım, uzatılması yanlışBenimde 2seneyi geçti ama şuanda icesim var cok üzüldüm
En güzeli zaten.Zararli şeylerden uzak durup,sağlıklı şeylere yaklaşmaya çalışıyorum sekercigim.
İyiyim sağol sen nasılsınNasılsın abla
Sağol hemsom ,bu bile cok iyi benim içinSen gunde 2litre iciyosan dahada ilerler ictikce icesin gelir bukadar bile ilerlemen cok guzel hemsom
Ablayaa bazen arkadasa gidiyorum birlikte icerdik ver bitane desem diyorum verirde ben icermiyimAman haaaa sakınn
En güzeli zaten.
Yok artıkBenimde 2seneyi geçti ama şuanda icesim var cok üzüldüm
Üzülecek bir durum yok canım, uzatılması yanlış
İyiyim bende işler güçlerİyiyim sağol sen nasılsın
Sigara anlık bişi ona göre,başlarsan devamı geliyor.Ablayaa bazen arkadasa gidiyorum birlikte icerdik ver bitane desem diyorum verirde ben icermiyim
Param yok abla calismiyorum calissam alirdimSigara anlık bişi ona göre,başlarsan devamı geliyor.
Hep iyi olalımİyiyim bende işler güçler
İyi ki yok derim bak, bak derimParam yok abla calismiyorum calissam alirdim