- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Dün kızlar Yasmine takılmış sanırım bende takılın dedim alındı galiba
Bende burda yarışıyorum ama yazamıyorum boşverinDün yanlış anlaşıldım sanırım bende en iyisi hiç girmim dedim şaka maksatlı yazdım Yasmin alındı özelden de yazım cevapta vermedi
Yoo, ben yanlış anlamadım, sen okuduğunu yanlış anlayıp, yanlış aktardın. Benlik bir durum yok, ama o ithamda bulunduğunuz kişi için çok üzüldüm. Sinirliydim, cevap vermedim.Dün yanlış anlaşıldım sanırım bende en iyisi hiç girmim dedim şaka maksatlı yazdım Yasmin alındı özelden de yazım cevapta vermedi
Bilmem ki canım ben mi kırdım dedim yazdım ama cevapta vermedi bende takıldım amaSen bisey yazmadinki canim olayla senin ne ilgin var zaten olay yokta
Burda yoktum ,olay ne bilmiyorum. Ama arada anlaşmazlıklar olabilirDün yanlış anlaşıldım sanırım bende en iyisi hiç girmim dedim şaka maksatlı yazdım Yasmin alındı özelden de yazım cevapta vermedi
Bilmem ki canım ben mi kırdım dedim yazdım ama cevapta vermedi bende takıldım ama
Arada olur öyle şeyler.Dün kızlar Yasmine takılmış sanırım bende takılın dedim alındı galiba
Yok ben huzur ettim gibi hissettim o yüzdende en iyisi oraya hiç girmim dedim o kadar sizlik hiçbirşeye yokBurda uzun süreli tanistigimiz ve paylasimlarimiz daha fazla olduğundan yakınlık durumu değişebilir., ama gelen kimseye de git demedik,demeyiz. Canım sıkıldı gercekten
Kötü niyetli birşey yoktu amaYoo, ben yanlış anlamadım, sen okuduğunu yanlış anlayıp, yanlış aktardın. Benlik bir durum yok, ama o ithamda bulunduğunuz kişi için çok üzüldüm. Sinirliydim, cevap vermedim.
Diğer arkadas yazamıyorum demiş,ona hitaben de yazdim. Ne yapıyoruz da yazamıyor diyeYok ben huzur ettim gibi hissettim o yüzdende en iyisi oraya hiç girmim dedim o kadar sizlik hiçbirşeye yok
HAydaaaaaBundan sonra burda bana laf atılmasın lütfen çünkü ben bu platformda yarışmak için yazıyorum o kişi kendini biliyor ben kismeye kötü bir ihtihamda bulunmadım.alsem rakibem sanada başarılar diliyorum.
Anladım canımDiğer arkadas yazamıyorum demiş,ona hitaben de yazdim. Ne yapıyoruz da yazamıyor diye
Sıkıntı yok :)Anladım canımben çok alınganım aslında biliyorum kendi huyumu o yüzden
Ayyyy Allahim yarabbim bugün moralim guzeldi cidden sıfirlandi