- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Yazmak isteyen yazar ,istemeyen yazmaz.isteyenin eline vurmuyoruz yazma diye hemsom.Ayyyy Allahim yarabbim bugün moralim guzeldi cidden sıfirlandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmak isteyen yazar ,istemeyen yazmaz.isteyenin eline vurmuyoruz yazma diye hemsom.Ayyyy Allahim yarabbim bugün moralim guzeldi cidden sıfirlandi
Bende yarismiyorum jenna yada birbaskasida yarsimiyo benimde bir takimim var ordayim ama burayi seviyorum muhabbet ediyorum iyi geliyo yarismak icin gelmiyorum buraya sizde oyle yapin lutfen canim yanlıs anlasilmalar hep olur ama orta yolu bulmak önemliBen zaten çoktan yarışmayla ilgimi bıraktım arkadaşlar çok güzel emek vermiş yani hepsini tekrar tebrik ediyorum sohbet için girdim burayada yanlış aktardıusam hepinizden özür diliyorum amacım kimseyi kırmak değil asla
Kac ml hemsom bu
680 ml falan hemsom,taşıması kolay olsun diyeKac ml hemsom bu
Kactane iciyosun boyle 2litreyi geciyodur680 ml falan hemsom,taşıması kolay olsun diye
2 litre evet,1 tane de plastik var ,ama cam saglikli diye can aldimKactane iciyosun boyle 2litreyi geciyodur
Su içinmi bu termos.
Bende plastikte icemiyorum 3litre tamamliyorum2 litre evet,1 tane de plastik var ,ama cam saglikli diye can aldim
Bende yaksam iyi olcak
Evet evet su içinSu içinmi bu termos.
3 sene sonra ben de yakayimBende yaksam iyi olcak
Çoşkulu gördüm seni şekercim sevindimEvet evet su için
Haklısın canımBende yarismiyorum jenna yada birbaskasida yarsimiyo benimde bir takimim var ordayim ama burayi seviyorum muhabbet ediyorum iyi geliyo yarismak icin gelmiyorum buraya sizde oyle yapin lutfen canim yanlıs anlasilmalar hep olur ama orta yolu bulmak önemli
Aman haaaa sakınnBende yaksam iyi olcak
Vay ,cok iyi. Hic o kadar içmedim, belki zamanla artarBende plastikte icemiyorum 3litre tamamliyorum