- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Afiyet olsun canımÇay geldi, kayınvalidemlere su pompası almıştım o geldi, az evvel de Bursa’dan karakovan petek bal ve arısütü geldi ama hediye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımÇay geldi, kayınvalidemlere su pompası almıştım o geldi, az evvel de Bursa’dan karakovan petek bal ve arısütü geldi ama hediye
Şöyle söyleyeyim, çok müşteri yolladığımız bir arı çiftliğinden hediye geldiHediye bal kim yollarki
Nevo kardesin aşadaydi etiket yaptim kaçtiBakmadım ama olabilir
Sağolasın elticimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun ozamanŞöyle söyleyeyim, çok müşteri yolladığımız bir arı çiftliğinden hediye geldi
Artık eşimle arkadaş oldular
Görmemiştir,Henüz çözemediNevo kardesin aşadaydi etiket yaptim kaçti
Sağolasın canım benimAfiyet olsun ozaman
Ben oğlana ayakkabı aldım,inşaallah sorunsuz olurSağolasın elticim
GercekmiGörmemiştir,Henüz çözemedi
GerçekGercekmi
Kargo sorunsuz gelir diye düşünüyorum. Ama ayakkabı ayağına olur mu, orasını bilemem. İnşallah sıkıntı çıkmaz canımBen oğlana ayakkabı aldım,inşaallah sorunsuz olur
Flodan aldım. Geçen yıl 34 almıştım o dar geliyor.35-36 2 tane aldım bakalımAynı marka kınetıxKargo sorunsuz gelir diye düşünüyorum. Ama ayakkabı ayağına olur mu, orasını bilemem. İnşallah sıkıntı çıkmaz canım
Bu peçeteyi katmanlarına ayırsamGerçek
Ben ben benKahve isteyenHatice Bayram on Instagram: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları"
81K likes, 522 comments - saglikli_beslenme_16 on March 10, 2021: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları".www.instagram.com
Aynen benimde aklıma selpak geldi.Şu çantalarımıza koyduklarımızdan3 katlı oluyor yaBu peçeteyi katmanlarına ayırsam Eki Görüntüle 2809330
Tam senlik kokoşBen ben ben
Aaa, dur var o daAynen benimde aklıma selpak geldi.Şu çantalarımıza koyduklarımızdan3 katlı oluyor ya
Dün gittim floya eylule aldim minicik ayakkabi dünya kadar paraFlodan aldım. Geçen yıl 34 almıştım o dar geliyor.35-36 2 tane aldım bakalımAynı marka kınetıx
Çok hojjjj vallaaa biara denemeliyimTam senlik kokoş
Nette daha uygun ondan aldım.2 ayakkabıda 79 tl indirim vardıDün gittim floya eylule aldim minicik ayakkabi dünya kadar para