- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Yakaladın başabaş gidiyorsunuz artık:))Geldim
Büyük gelişme var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakaladın başabaş gidiyorsunuz artık:))Geldim
Büyük gelişme var
Nasip ablamYakaladın başabaş gidiyorsunuz artık:))
Kesinlikle canımcımNasip ablam
NeguzelmisKahve isteyenHatice Bayram on Instagram: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları"
81K likes, 522 comments - saglikli_beslenme_16 on March 10, 2021: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları".www.instagram.com
Ve bu yorumu “kargo isteyen” diye okuyan benKahve isteyenHatice Bayram on Instagram: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları"
81K likes, 522 comments - saglikli_beslenme_16 on March 10, 2021: "🔥🔥🔥 Takip ETMEYİ UNUTMAYINIZZ🧨 . . . #türkkahvesi #kahve #kahvesunumları".www.instagram.com
Aynen bizde yapalımNeguzelmis
Kargon gelmiş yaVe bu yorumu “kargo isteyen” diye okuyan ben
Bakalim cidden öyle oluyomuAynen bizde yapalım
İnce peçete lazımKızlara akşam kahve mi böyle istiyorum dedimBakalim cidden öyle oluyomu
Az evvel yine geldiKargon gelmiş ya
İnce peçete olsa denerdimBakalim cidden öyle oluyomu
Yapip cekin bakalim olcakmi bende yok incepeceteİnce peçete lazımKızlara akşam kahve mi böyle istiyorum dedim
Ne aldın o kadarAz evvel yine geldi
Bugün 3. kargo
Paket açmaktan kollarım ağrıdı
Benim var sankiRulo havlu kullanıyoruz geneldeYapip cekin bakalim olcakmi bende yok incepecete
Amanbeeee sendeBenim var sankiRulo havlu kullanıyoruz genelde
Çay geldi, kayınvalidemlere su pompası almıştım o geldi, az evvel de Bursa’dan karakovan petek bal ve arısütü geldi ama hediyeNe aldın o kadar
Benimde kargo var ama ne zaman gelir bilmem
Hediye bal kim yollarkiÇay geldi, kayınvalidemlere su pompası almıştım o geldi, az evvel de Bursa’dan karakovan petek bal ve arısütü geldi ama hediye
Bakmadım ama olabilirAmanbeeee sende
Bende var sandim yapcaniz sandim