- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
kesin ekstra biseylerde alıyor yanindaBende içiyomda kafa yapmıyor bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin ekstra biseylerde alıyor yanindaBende içiyomda kafa yapmıyor bu kadar
Sigara direk duvarlara siniyor koku olarak,çok yorma gene kendiniNe yapayım ablam, yaşam alanım(kapalı balkon) ve mutfağımı siliyorum. Buralarda sigara içiliyor çünkü
Badana işine giremeyeceğime göre
Sinir hediye ediyor banakesin ekstra biseylerde alıyor yaninda
0 kadar olmaz be yasocum .Bak duvara fısfıs sıkayım, akan suyun fotoğrafını atayım. O zaman anlarsınız beni
Ay aslında varya benimde is oluyorya peteklerden sildim yazın olmadı boyadık .Bak duvara fısfıs sıkayım, akan suyun fotoğrafını atayım. O zaman anlarsınız beni
Sonra atiyon kendini tabi bdv lereSinir hediye ediyor bana
0 kadar olmaz be yasocum .
Deşarj oluyom sonra sjksjkjkSonra atiyon kendini tabi bdv lere
Ben boya badana işine giremem bu aralarAy aslında varya benimde is oluyorya peteklerden sildim yazın olmadı boyadık .
Dumanın esirleri oda,çokta fazla değil ki..
Sadece o kısmı boyatabilirsiniz silme durumun en aza iner hiç değilse.Ben boya badana işine giremem bu aralar
mecbur siliyorum
Çok fazla değil, ama duvara ve boyaya kokusu işler diye girişiyorum ablam.Dumanın esirleri oda,çokta fazla değil ki..
Mıymıntı şehzadem ile miSadece o kısmı boyatabilirsiniz silme durumun en aza iner hiç değilse.
Koku işliyor zaten duvarlara,önceden bizde evde içerdik koku oluyordu evin içinde.Çok fazla değil, ama duvara ve boyaya kokusu işler diye girişiyorum ablam.
Bir usta tutun 1 günlük iş zaten hemde daha kolay olur biter hemen.Mıymıntı şehzadem ile mi
Bana kalır yine
Temizlik yapmak sakinleştiriyor beni
Cok yorma kendini yine kuzumBen boya badana işine giremem bu aralar
mecbur siliyorum
Afiyetle iç çayınıÇayım geldi Eki Görüntüle 2809278
Sağolasın ablamAfiyetle iç çayını
Sende sağol yasocumSağolasın ablam
Geldim