Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Sanki bir ara sivil kıyafet degilmiydiya ben kacinci senede kaldım acaba
Bizim birden 8 e kadar alt üst formalı okul ..burda bazı okullarda sadece üst kıyafet mecburi bazısı bizim gibi alt üst forma ...bir ara zorunlu değildi ama şimdi böyle

Bende öyle biliyordumda benim görümcenin biri öyle biride zorunlu

Bizim birden 8 e kadar alt üst formalı okul ..burda bazı okullarda sadece üst kıyafet mecburi bazısı bizim gibi alt üst forma ...bir ara zorunlu değildi ama şimdi böyle
Herşey değişiyor durduğu gibi durmuyor ki şu eğitim şeyleri neye göre bir yer öyle bir yer böyle.insallah bişey demezler ya şu zamanda zaten herşey eskisi gibi değil anlarlar heralde halden

Herşey değişiyor durduğu gibi durmuyor ki şu eğitim şeyleri neye göre bir yer öyle bir yer böyle.insallah bişey demezler ya şu zamanda zaten herşey eskisi gibi değil anlarlar heralde halden
Ya alınır zaten üstleri oluyor da altlarda sıkıntı olacak buyukte çünkü büyüğü şuan ergenlik dönemine girdi yeni aldığım şeyler bile olmuyor 1sene oldu okula gitmeyeli sanırım hiç bişey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…