Nasip artıkOnu dedimya
Biz evdeyizPardon abla biz gevseyemeyince işte herkesi öyle sandim
Bakarız canım artık.Ama bana sorulsa pişti olmazsınız.Abla ben öyle hatırlıyorum ya ,ramazan sofrasiydi evet evet bir bakayım miniginkini bulursam ben öyle bişey vardi
Bakarız canım artık.Ama bana sorulsa pişti olmazsınız.
İşte bu oy kaybettiriyor..Abla bak burda mercimek çorbası var aynı yapmışız alt alta .Yöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
Himm ozaman diğer türlü daha iyi olsun artık ne kimin nasibiyseİşte bu oy kaybettiriyor..
Bakarız artık canımHimm ozaman diğer türlü daha iyi olsun artık ne kimin nasibiysekapisacagiz
Insallahİnşaallah bakarlar
Tamam ablaBakarız artık canım
Aman ya,var öyle cinsler,yok farzet,gecYani ne bilim abla işte kızan kızar
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadıona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye
Aman ya,var öyle cinsler,yok farzet,gecYani ne bilim abla işte kızan kızar
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadıona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye
Aynen kuzum ama üzüldum tabi biraz kırdım diye. Neyse burda tanıyoruz birbirimizi enazindan rahatızAman ya,var öyle cinsler,yok farzet,gec
Gittim hala beni konuşuyorAynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haaburda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden
Canım minigiiimTenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim
Aynen öyle canımAynen kuzum ama üzüldum tabi biraz kırdım diye. Neyse burda tanıyoruz birbirimizi enazindan rahatız
Kimin ne renk olduğuda belli değil oturalım evdeLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ver minnok ver senin verdiğin kiloyu başimda taşırımGittim hala beni konuşuyoray kiskanilmak çok güzel ezicik verem mi sana da yaglarimdan
10 kilonun başımın usunde yeri mi var diyorsunVer minnok ver senin verdiğin kiloyu başimda taşırım