- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Normalde sana demem biliyon ama işte o acı anim aklıma gelince şükrettim sana10 kilonun başımın usunde yeri mi var diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde sana demem biliyon ama işte o acı anim aklıma gelince şükrettim sana10 kilonun başımın usunde yeri mi var diyorsun
Anneme diyorim 10 kilo daha versem keşke
- ozaman hayalet gibi olursun diyor
Anne dedim şuan 75 kiloyum beni everdiginde 55 kiloydum ozaman hayalet degilmiydim
Ya bir seviyon bir sovuyon karar verNormalde sana demem biliyon ama işte o acı anim aklıma gelince şükrettim sana
Yerine göre oluyor arada oYa bir seviyon bir sovuyon karar ver
Gerçekten bizim sevgimiz baska biz Haşin seviyoruz sahici seviyoruz yalandan değilYerine göre oluyor arada o
Aynen öyle valla Canını yidigimm hep böyle olalim buarada bir şarkı öner dinliyim minnokumyaaaGerçekten bizim sevgimiz baska biz Haşin seviyoruz sahici seviyoruz yalandan değil
Ben dunden beri Melike şahin nasır dinliyorum trendlerde varAynen öyle valla Canını yidigimm hep böyle olalim buarada bir şarkı öner dinliyim minnokumyaaa
Tutuşmuş sarkisini çok severim .Ben dunden beri Melike şahin nasır dinliyorum trendlerde var
Seni sarar mi bolmem ama
Mabel Matiz yazmış ben çok beğendimTutuşmuş sarkisini çok severim .
Dur açayım nasırı eminim oda guzeldir
O adam kötü yazmazdı zatenMabel Matiz yazmış ben çok beğendim
O adam kötü yazmazdı zaten
İndirdim şuan tele çok beğendim artık sarıp başa dinlerim ben
Kulaklık varsa şuan tak uzan aç şarkıyı tabi öyle uyuyup kalma ben gibi kulaklıklaBende attim hemen flash bellek e telefon elime geçmiyor çoğu zaman
Eskiden uyuyup kalirdom ne güzeldiKulaklık varsa şuan tak uzan aç şarkıyı tabi öyle uyuyup kalma ben gibi kulaklıkla
Minikom geldim ❤
NagberMinikom geldim ❤
İyilik sağlık hamdolsun senen nehaber ❤Nagber
İyi bende alarm kurdum uyumak için ama alarm çaldı ben hala uyumadim yarın okul var formalar hazır değil iki ayak bir pabuca girmelik günİyilik sağlık hamdolsun senen nehaber ❤
Ay doğru ya bildiğin yüz yüzemiİyi bende alarm kurdum uyumak için ama alarm çaldı ben hala uyumadim yarın okul var formalar hazır değil iki ayak bir pabuca girmelik gün
Kız Allah ne etmeye aklınızı alın kurtulun tövbe yarabbim bencede sen takma kulaklık filanEskiden uyuyup kalirdom ne güzeldi
Geçen gözlerimi kpattim müzik açık
Oğlum ses uyanmış gelmiş ben uyumuyorum ama gözümde kapalo bir an da karanlıkta onu görünce o benden ben ondan korktum
Artık öyle dinlemiyorum