- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Evet biri pazartesi salı diğeri persembe cuma gidecek bakalım nasıl olacakAy doğru ya bildiğin yüz yüzemi
Hayır okul yok diye forma da almadık küçük gelecrk büyük ihtimal formalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biri pazartesi salı diğeri persembe cuma gidecek bakalım nasıl olacakAy doğru ya bildiğin yüz yüzemi
O da telefoni çarpmaya gelmiş gece gece az daha carpiliyordik korkudanKız Allah ne etmeye aklınızı alın kurtulun tövbe yarabbim bencede sen takma kulaklık filan
Hayırlısı olsun dikkat etsinler miniğim formasız olmuyormu kiEvet biri pazartesi salı diğeri persembe cuma gidecek bakalım nasıl olacak
Hayır okul yok diye forma da almadık küçük gelecrk büyük ihtimal formalar
Bakseeen suna ya fena bide haaaO da telefoni çarpmaya gelmiş gece gece az daha carpiliyordik korkudan
Çocuk erkenden uyuyor gece kalkıp telefon almak için zehir gibi aklıBakseeen suna ya fena bide haaa
Bence mazur görürler herkes anlar birbirinin halinden öyle umuyorumHayırlısı olsun dikkat etsinler miniğim formasız olmuyormu ki
Sanki bir ara sivil kıyafet degilmiydiya ben kacinci senede kaldım acabaHayırlısı olsun dikkat etsinler miniğim formasız olmuyormu ki
Aynen formayı çokt düşünecek vakitleri olmazBence mazur görürler herkes anlar birbirinin halinden öyle umuyorum
Bende öyle biliyordumda benim görümcenin biri öyle biride zorunluSanki bir ara sivil kıyafet degilmiydiya ben kacinci senede kaldım acaba
Bizim birden 8 e kadar alt üst formalı okul ..burda bazı okullarda sadece üst kıyafet mecburi bazısı bizim gibi alt üst forma ...bir ara zorunlu değildi ama şimdi böyleSanki bir ara sivil kıyafet degilmiydiya ben kacinci senede kaldım acaba
Maşallah kuzu seni sulu götürür susuz getirir diye bir söz vardı tam hatrimda değil aynı öyle deseneÇocuk erkenden uyuyor gece kalkıp telefon almak için zehir gibi aklı
Okullara göre değişiyorBende öyle biliyordumda benim görümcenin biri öyle biride zorunlu
Her türlü getiriri götürür çok fenaMaşallah kuzu seni sulu götürür susuz getirir diye bir söz vardı tam hatrimda değil aynı öyle desene
Bende öyle biliyordumda benim görümcenin biri öyle biride zorunlu
Herşey değişiyor durduğu gibi durmuyor ki şu eğitim şeyleri neye göre bir yer öyle bir yer böyle.insallah bişey demezler ya şu zamanda zaten herşey eskisi gibi değil anlarlar heralde haldenBizim birden 8 e kadar alt üst formalı okul ..burda bazı okullarda sadece üst kıyafet mecburi bazısı bizim gibi alt üst forma ...bir ara zorunlu değildi ama şimdi böyle
Kime çekmis bu cocukkk minikkHer türlü getiriri götürür çok fena
Ya alınır zaten üstleri oluyor da altlarda sıkıntı olacak buyukte çünkü büyüğü şuan ergenlik dönemine girdi yeni aldığım şeyler bile olmuyor 1sene oldu okula gitmeyeli sanırım hiç bişey olmayacakHerşey değişiyor durduğu gibi durmuyor ki şu eğitim şeyleri neye göre bir yer öyle bir yer böyle.insallah bişey demezler ya şu zamanda zaten herşey eskisi gibi değil anlarlar heralde halden
AnasınaKime çekmis bu cocukkk minikk