Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Bakarız canım artık.Ama bana sorulsa pişti olmazsınız.
Abla bak burda mercimek çorbası var aynı yapmışız alt alta .

Abla bak burda mercimek çorbası var aynı yapmışız alt alta .
İşte bu oy kaybettiriyor..

Yani ne bilim abla işte kızan kızar ☺️
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı😁 ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye😂ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye🙄😂
Aman ya,var öyle cinsler,yok farzet,gec 😏

Yani ne bilim abla işte kızan kızar ☺️
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı😁 ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye😂ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye🙄😂
Aman ya,var öyle cinsler,yok farzet,gec

Aynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa 😁burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden😁
Canım minigiiim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim😁
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim :KK68:
Gittim hala beni konuşuyor :süslü:ay kiskanilmak çok güzel ezicik verem mi sana da yaglarimdan :KK53:

X