- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Sagol hemsomGazan mubarek olsun hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol hemsomGazan mubarek olsun hemsom
Cekmecem var sadece kahveler ordaBen hiç icesim gelmiyor neden acaba ya bende bı sorun mu var
Benm mi demirim düşük sizinn miniYemek mi kahve mi deseler kahve derim
Sunum da yaparsın gezersin de oturursun da ohh miissEvet canım yerimiz güzelKardeşlerim,annemde yakınEvde görüşemiyoruz.Hemen hemen hergün çıkıp yürüyoruzKalabalık yerde olsak eve hapis
Açıkçası nabtigimi hatırlamıyorum nerde o kağıt? Hakkaten bı düşüneyim nerelereee gidiyor kimbilir.
KiyamamsuÇok yoruldum
Biran kardesin annenlemi oturuyo dicektimEvet canım yerimiz güzelKardeşlerim,annemde yakınEvde görüşemiyoruz.Hemen hemen hergün çıkıp yürüyoruzKalabalık yerde olsak eve hapis
Ben cok severim ama azaltmaya karar verdim, bakalımBenm mi demirim düşük sizinn mini
Maşallah. Kaç gün önce içtim en son hatırlayamadım bile.
Hemso powerMillet olarak hep aynı şeyleri yapıyoruz
Bı arkadaş kahveyi koklayarak yaşıyordu demiri dusukmus meğer..Ben cok severim ama azaltmaya karar verdim, bakalım
Parfüm kokusundan güzeldir o ,missBı arkadaş kahveyi koklayarak yaşıyordu demiri dusukmus meğer..
İşte keşke bende katılsaydımDoğa canlandıTam sunumlukSunum da yaparsın gezersin de oturursun da ohh miiss
Ben varya iyiki çekip kurtuldum üstüne kaç ton kar yagdi hava da buz..İşte keşke bende katılsaydımDoğa canlandıTam sunumluk
Bizim burada hava çok güzelBen varya iyiki çekip kurtuldum üstüne kaç ton kar yagdi hava da buz..
Eminönü de o koku.. ah.. ramazanda sora İstanbul'a kacacagm eminonunde o kahveleri almalı icmeliyimParfüm kokusundan güzeldir o ,miss
Evet canım bekarBiran kardesin annenlemi oturuyo dicektim