- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.870
- 60
Gazoz kesmez rakıda içiririm onaAblam ona gazozu içirir
Yaştan kurtardım ne haberrrr yoksa güme gidecektim dermişimAy ablaaa
Yakınmı acaba birbirlerine
Gelse öğreniriz ablamGazoz kesmez rakıda içiririm ona
Yaştan kurtardım ne haberrrr yoksa güme gidecektim dermişim
İnşalalh canım benim çok sağol,gerçi evde olacaz kzıım evden çalışıyor bide.Guzel vakit gecir ablacim kızlarinla torununla insallah
Aynen denk gelirsem sorarım bende.Gelse öğreniriz ablam
Yaptığınız her şey bana yapmış oluyorsunuz.Çok teşekkür ederim.Evet, iletildi
Varım valla. Bu sefer çakılacağım gibi.Selam kurabiyede varsın demi katılıyorsun
Süper iyiki katılıyorsun sende ,niye çakılacaksın ki öyle düşünme sakınVarım valla. Bu sefer çakılacağım gibi.
Bu meret bana niye gelmedi acabayalnız bi şey dicem. sadece migros sanal marketten alabilirsiniz diyor. bu olmadı
Yapım bu Nevoş, fevri bir yapım varYaptığınız her şey bana yapmış oluyorsunuz.Çok teşekkür ederim.
Abla bizide koruyaGazoz kesmez rakıda içiririm ona
Yaştan kurtardım ne haberrrr yoksa güme gidecektim dermişim
Yok buranın yönetimi bende ben zor durumda kalıp mahçup oluyorum.Yapılan her hareketi üstüme alıyorum.Keşke dikkat etsek.Yani birilerine zarar verir mi?diye düşünsek keşkeYapım bu Nevoş, fevri bir yapım var
Ve senlik bir durum olmadığını düşündüğüm için yazdım
Bu daha teferruatlıymış abla. Yatak yorgan kurtarmaz bu sefer.Süper iyiki katılıyorsun sende ,niye çakılacaksın ki öyle düşünme sakın
Seni zor durumda bıraktığım için özür dilerimYok buranın yönetimi bende ben zor durumda kalıp mahçup oluyorum.Yapılan her hareketi üstüme alıyorum.Keşke dikkat etsek.Yani birilerine zarar verir mi?diye düşünsek keşke
Bu meret bana niye gelmedi acaba
Bunds foto işi var tabi işin en zor kısmıda o zaten oyalıyor yani.Bu daha teferruatlıymış abla. Yatak yorgan kurtarmaz bu sefer.
Yasocum keşke biraz daha bekleseydin .Seni zor durumda bıraktığım için özür dilerim
He iyi bari. Benim katıldığım haftanın 1. ve 3. süne gitmiş. Beni atladılar sandım.Yanlız değilsin
Yamacımdan ayrılmayın sdakınAbla bizide koruya