- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.875
- 60
Geldim geldim okuya okuya
Naynnn abla sakin şimdilikYapacağımız kurabilerin adlarını paylaşabiliyormuyuz burada deyin hemen
Tamamdır mesaj alınmıştır sustumNaynnn abla sakin şimdilik
KOnu açılınca Süpürayyyzzz süpürayzzzTamamdır mesaj alınmıştır sustum
Aaaaaaa niyekine sölemek istiyom ben yaaaKOnu açılınca Süpürayyyzzz süpürayzzz
Zaten senin yaptigin belli olcak ablaYapacağımız kurabilerin adlarını paylaşabiliyormuyuz burada deyin hemen
Sen yap kurabiyeni abla aç konuyu burda süleme nevo buralardaAaaaaaa niyekine sölemek istiyom ben yaaa
İki mevsim bir arada gibiÖyle bir güneş var ki, gözlerim yandı
Bir yandan da buz gibi esiyor
Aynenİki mevsim bir arada gibi
Aldanmamak lazım valla kuzu ,geçen güneşli diye az durmadı çıkardım ,kızı ikna edipte eve gelene kadar oram buram donduAynen, Kartepe hala karlı, estikçe dondum, güneşten yandım. Tam hastalık havası
Karadeniz’de kar yağıyormuşAldanmamak lazım valla kuzu ,geçen güneşli diye az durmadı çıkardım ,kızı ikna edipte eve gelene kadar oram buram dondu
Hoş bulduk.Alışırsın alışırsınama fazla alışma rakibeleri sevmemmm
Hoşgeldin buarada
Azcikta oraya yağsın biz göreceğimizi gördük yiter bukadar donmakKaradeniz’de kar yağıyormuş
Onu demiyorum ki kurabiye adını verebiliyormuyyuz diye sormuştumZaten senin yaptigin belli olcak abla
Burası güzel bugünÖyle bir güneş var ki, gözlerim yandı
Bir yandan da buz gibi esiyor
Demem gariSen yap kurabiyeni abla aç konuyu burda süleme nevo buralardaama kulağıma süleyebilinnn
Abla verme sakin seni şutlarlarOnu demiyorum ki kurabiye adını verebiliyormuyyuz diye sormuştum
Burası güzel bugün
Demem gari
Yok beaa vermem zaten sustumAbla verme sakin seni şutlarlar