Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Yasocum keşke biraz daha bekleseydin .
İyice netleşirdi belki.
Abla bu üyelerin işi değil sorunu bize bildirirler.Biz aracılarla,reklam şirketiyle,firma ile görüşürüz.Bir orta yol bulunur.
Aslında onlar bizim için bu yolu buldular.ben böyle olay olacağını bildiğim için söylemedim.Ben cuma günü migrosa gittim halledemediler.
Firma ile görüştük hatta öğlen beni aradılar.ben dedim mağaza bilmiyor.Onlarda demek bu yolu buldular.Ama uyar uymaz.Bunu konuşuruz.
1 aydır hep beraber emek çekiyoruz.
Hepsi çöp oldu:/

Abla bu üyelerin işi değil sorunu bize bildirirler.Biz aracılarla,reklam şirketiyle,firma ile görüşürüz.Bir orta yol bulunur.
Aslında onlar bizim için bu yolu buldular.ben böyle olay olacağını bildiğim için söylemedim.Ben cuma günü migrosa gittim halledemediler.
Firma ile görüştük hatta öğlen beni aradılar.ben dedim mağaza bilmiyor.Onlarda demek bu yolu buldular.Ama uyar uymaz.Bunu konuşuruz.
1 aydır hep beraber emek çekiyoruz.
Hepsi çöp oldu:/
Yaso biraz acele etti karar vermekle,keşke dediğin gibi direk sana yada yönetime söyleseydi belki bir çözüm yolu bulunurdu mutlaka.
Umarım düzelir bu sıkıntıda.

Çözülür en kısa zamanda umarım.
Sende üzüldün tabi anlıyotrum senide.
Abla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/

Abla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/
Mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah kardeşinin abla sevdikleri ile birlikte güzel bir ömrü olsun❤️❤️❤️🙃

Doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yılları olsun kardeşinin ..
Abla benim ona yazdığım şeylere şaşırıyor şuanda 🤣. Teee kaç sayfa önden tünelin sonunu bulamadı sanırım Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 🤣
Geldi zaten minnoşum
Alta bak ne yazmış :63:

:63:

Aynen dediğin gibi Ablam nasıl da biliyorsun 🙄
Ben bilirim tabisi :KK200:
Biri blue ya söylesi n daha onlar satasmam :63:
Elçiye zeval olmazmış Blue_Peri Blue_Peri minnoşum bak ne diyo sana :KK53:

X