- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Ayrilirmiyizzz aslaa katiyyenYamacımdan ayrılmayın sdakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrilirmiyizzz aslaa katiyyenYamacımdan ayrılmayın sdakın
Cız ederim sonra habibimiAyrilirmiyizzz aslaa katiyyen
Halledilir kısa zaman içinde :)He iyi bari. Benim katıldığım haftanın 1. ve 3. süne gitmiş. Beni atladılar sandım.
Abla bu üyelerin işi değil sorunu bize bildirirler.Biz aracılarla,reklam şirketiyle,firma ile görüşürüz.Bir orta yol bulunur.Yasocum keşke biraz daha bekleseydin .
İyice netleşirdi belki.
Yaso biraz acele etti karar vermekle,keşke dediğin gibi direk sana yada yönetime söyleseydi belki bir çözüm yolu bulunurdu mutlaka.Abla bu üyelerin işi değil sorunu bize bildirirler.Biz aracılarla,reklam şirketiyle,firma ile görüşürüz.Bir orta yol bulunur.
Aslında onlar bizim için bu yolu buldular.ben böyle olay olacağını bildiğim için söylemedim.Ben cuma günü migrosa gittim halledemediler.
Firma ile görüştük hatta öğlen beni aradılar.ben dedim mağaza bilmiyor.Onlarda demek bu yolu buldular.Ama uyar uymaz.Bunu konuşuruz.
1 aydır hep beraber emek çekiyoruz.
Hepsi çöp oldu:/
Abla bana yazmaları yeterli :)Yaso biraz acele etti karar vermekle,keşke dediğin gibi direk sana yada yönetime söyleseydi belki bir çözüm yolu bulunurdu mutlaka.
Umarım düzelir bu sıkıntıda.
Keşke sana söyleseydi ilk başta.Abla bana yazmaları yeterli :)
Üzerime cd bağlayacağım parlak parlak ancak görünürüm :)Keşke sana söyleseydi ilk başta.
DAha yarisma bile bitmediki herkese sirayla yolluyolardir bence hersey hallolur zaten yeterince peynir yedik acelemiz yok hemen gidip almicazkiHalledilir kısa zaman içinde :)
Çözülür en kısa zamanda umarım.Üzerime cd bağlayacağım parlak parlak ancak görünürüm :)
Ne olduğunu çözmeye çalışıyor bir taraftandaMinik sasira sasira geliyoree
Abla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/Çözülür en kısa zamanda umarım.
Sende üzüldün tabi anlıyotrum senide.
Abla benim ona yazdığım şeylere şaşırıyor şuanda . Teee kaç sayfa önden tünelin sonunu bulamadı sanırım Tenceresiz kaldim anneNe olduğunu çözmeye çalışıyor bir taraftanda
Mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah kardeşinin abla sevdikleri ile birlikte güzel bir ömrü olsunAbla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/
Alta bak ne yazmışBizi seviyo bence
Arada kaynamistir oo
Aynen dediğin gibi Ablam nasıl da biliyorsunNe olduğunu çözmeye çalışıyor bir taraftanda
Sağol canım benimMutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah kardeşinin abla sevdikleri ile birlikte güzel bir ömrü olsun
Yarabbim surata helegiz tamam tamam yoksam naparim benBiri blue ya söylesi n daha onlar satasmam
Doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yılları olsun kardeşinin ..Abla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/
Geldi zaten minnoşumAbla benim ona yazdığım şeylere şaşırıyor şuanda . Teee kaç sayfa önden tünelin sonunu bulamadı sanırım Tenceresiz kaldim anne
Ben bilirim tabisiAlta bak ne yazmış
Aynen dediğin gibi Ablam nasıl da biliyorsun
Elçiye zeval olmazmış Blue_Peri minnoşum bak ne diyo sanaBiri blue ya söylesi n daha onlar satasmam