- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Nerdeydim filizkomSabah nerdeydin ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeydim filizkomSabah nerdeydin ozaman
Aynen öyle canım güzel bir yarışmayı bereketli bir yarışma oldu inşallah birdaha gelir .yarışma biter çok güzel fikirler gelir bende böyleyim bakHepimiz oyleyiz aslinda olmadi deyip cayıyoruz ama heryaptiginda gelismek daha iyi sonuc verir
Sayfa açıldığı gibi hemen mesaj atmaya başlıyorlar ondan kuyruk uzun oluyor margaretimAlarm mı kurmuş napmışlar anlamadım Canlı ders arasında bakabildim ancak.
İyiliğin içünnnYaa peride vurdu bana
Ben duygularımı fazla aktif yaşıyorum perişim, anksiyetem sağolsunAynen öyle canım güzel bir yarışmayı bereketli bir yarışma oldu inşallah birdaha gelir .yarışma biter çok güzel fikirler gelir bende böyleyim bak
Bu kızı isircam yaaaİyiliğin içünnn
Burda herkes tilki gözünü kulağını açık tutcante sabahtan beklicen dört nevosumuAlarm mı kurmuş napmışlar anlamadım Canlı ders arasında bakabildim ancak.
Nebiliyim görmedimNerdeydim filizkom
Namaza kalktım, sonra tekrar uyudumNebiliyim görmedim
Eeee nerdeydim neden diyosunNamaza kalktım, sonra tekrar uyudum
Ben daha yeniyim ya ondan. Alışırım herhalde.Burda herkes tilki gözünü kulağını açık tutcante sabahtan beklicen dört nevosumu
Beraber aşabiliriz bence güzel olumlu düşünmeye odaklan biz buradayız bak. en azından yarışmalarda olumlu düşünmeye çalışalım senle gazla kendini .bunun Dünyanın sonu olmadığını yineleyelim kafamızda sürekli. Sen hala duruyonmu çoktan özelde olmalisinnnBen duygularımı fazla aktif yaşıyorum perişim, anksiyetem sağolsun
YaaaBu kızı isircam yaaa
Ben şok.Sayfa açıldığı gibi hemen mesaj atmaya başlıyorlar ondan kuyruk uzun oluyor margaretim
Alışırsın alışırsın ama fazla alışma rakibeleri sevmemmmBen daha yeniyim ya ondan. Alışırım herhalde.
Senin ne demek istediğini anlamadım da ondan dedim filizkomEeee nerdeydim neden diyosun
Bende kendime çok telkin veriyorum perişim, bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. O bile değişken nalet gele kendimle basedemiyorumBeraber aşabiliriz bence güzel olumlu düşünmeye odaklan biz buradayız bak. en azından yarışmalarda olumlu düşünmeye çalışalım senle gazla kendini .bunun Dünyanın sonu olmadığını yineleyelim kafamızda sürekli. Sen hala duruyonmu çoktan özelde olmalisinnn
Yaaa
Ah kuzucugum daha neler göreceksin ilk dakika mesaj atip tarifi kapmak çok önemli buradaBen şok.
Dövulecek bişey olsaydı bu anksiyede dovseydik evire çevireBende kendime çok telkin veriyorum perişim, bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. O bile değişken nalet gele kendimle basedemiyorum
İki kez mi ne ilk yazdım nevoya nasıl büyük bir mutluluk ve gururdu anlatamamAh kuzucugum daha neler göreceksin ilk dakika mesaj atip tarifi kapmak çok önemli burada