- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Artik öylede vermiyolar ille bir odaya petek yada soba cekcekmissin ocaga ve sohbene versinDoğalgaz çekmekte pahalıbenim annemdeki eve 8-9 yıl önce petekler vardı.6 bin ödemişti ev sahibi
Şimdi 15 olmuştur..
Ben oturduğum eve sadece ocak ve banyo için şofben deniyor.Kombi aslında aldım.3 bine aldım yazın
Ay bu para keske agacta yetisseKombiler 7-8 olmuştur
Hayirlisi nediyelim artikAynen canımEvdeki imkanlarla çalıştı,çabaladılar.Benimkilerin iki yılı gitti.Geçen yılda okul ortasında tayin çıktı,yeni okul sonra okul yine değişti sonra kökten kapandı
Sen aklimdasin merak etmeO zaten cepte
Benim ısınma merkezi sistem pay ölçer var.Ondan sadece şofben aldık.Artik öylede vermiyolar ille bir odaya petek yada soba cekcekmissin ocaga ve sohbene versin
Evet, 7 binden aşağı kombi yokKombiler 7-8 olmuştur
Tamam hemsomSen aklimdasin merak etme
İşimiz yoksa zorAy bu para keske agacta yetisse
Kar zamanı tomurcuktuAyyy sizin açmış bizim haftaya ancak
Cok zorİşimiz yoksa zor
Ben sana hep evi olsun (yeni)diye dua ediyorumHayirlisi nediyelim artik
Valla kombi olayini anlamadığım icin bilmiyorum ne ney nasilBenim ısınma merkezi sistem pay ölçer var.Ondan sadece şofben aldık.
Onun fatura ayrı geliyor
İyi yanmamışKar zamanı tomurcuktu
Biz zorlanıyoruzCok zor
Allah razi olsun canim Rabbim gönlümüze gore nasip etsin insAllahBen sana hep evi olsun (yeni)diye dua ediyorum
O derdinde olur birgün inşaallahValla kombi olayini anlamadığım icin bilmiyorum ne ney nasil
Gerçekten isteyince oluyor ,mucizelere inanalımAllah razi olsun canim Rabbim gönlümüze gore nasip etsin insAllah