- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gercekten ne olcak böyle yaaa vallaaa bunaldik zaten dahada eve kapancazOğlumun sınav yok yine açık
Sabahtan beri soba gürül gürül yanıyor ev isinmiyoGüneş var ama zerre ısı vermiyor, soğuk elleri ve yüzü acıtıyor
Öyle soğuk var burada
Evim sıcak, daha kombiyi açmadımSabahtan beri soba gürül gürül yanıyor ev isinmiyo
Yaaa oyleysi iyi kar yagdi dedigin gibi bukadar soguk yoktuEvim sıcak, daha kombiyi açmadım
Ben temizlik yaptımNereye kayboldunuz yahu
Evlerinizin işlerini ve akşam menüsünü hallettiniz inşallah
Doğalgaz alsanız daha iyi değil mi hemsomYaaa oyleysi iyi kar yagdi dedigin gibi bukadar soguk yoktu
Sabah tüp bitti cayi yumurtayı sobaya koydum eylul sucuk istedi sobada yaptim yemegi oraya koydum tüp olmus 130tl
Çokmuş yaaYaaa oyleysi iyi kar yagdi dedigin gibi bukadar soguk yoktu
Sabah tüp bitti cayi yumurtayı sobaya koydum eylul sucuk istedi sobada yaptim yemegi oraya koydum tüp olmus 130tl
Ellerine sağlık cancağzımBen temizlik yaptım
Sagol cancagizimEllerine sağlık cancağzım
Bende Pazartesi rutini temizliğimi yaptım
En fazla 3 senede kendini kurtarıyor aslındaDoğalgaz alsanız daha iyi değil mi hemsom
Sağolasın cancağzımSagol cancagizimSenin de ellerine sağlık Evet,hafta sonundan sonra iyi oluyor
Hem yazin o kadar fatura gelmez bile,ocak +sıcak su 130 TL gelmiyor yazinEn fazla 3 senede kendini kurtarıyor aslında
Benim en fazla 80 gelmiştiHem yazin o kadar fatura gelmez bile,ocak +sıcak su 130 TL gelmiyor yazin
Soba kadar ısıtmasa da sıcak su ve ocak icin şartBenim en fazla 80 gelmişti
Dediğin gibi kalabalık aileler için daha tasarruflu
Bir yerlere kar yağmıştırGüneş var ama zerre ısı vermiyor, soğuk elleri ve yüzü acıtıyor
Öyle soğuk var burada
Aynen canım.Soba kadar ısıtmasa da sıcak su ve ocak icin şart
Kartepe’ye yağdı dün, sisten görünmüyorBir yerlere kar yağmıştır
Maske dışında bir korıma yok.KalabalıkGercekten ne olcak böyle yaaa vallaaa bunaldik zaten dahada eve kapancaz
Çabuk erir inşaallahKartepe’ye yağdı dün, sisten görünmüyor