Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Doğalgaz alsanız daha iyi değil mi hemsom🤷🏼‍♀️
Ahhh nasil anlatsam benim evimi canimyaaa benim ev kaynanamdan eski kalin duvarlari olan dogalgaz arka tarafa geldi ama benim eve cekilemiyo cekilse bile 8milyarsa 15milyar istiyorlar diyim yani bu gecen seneki fiyat oyuzden alamiyorum alsamda ısıtamam ben evi
Cok valla canimya

Ahhh nasil anlatsam benim evimi canimyaaa benim ev kaynanamdan eski kalin duvarlari olan dogalgaz arka tarafa geldi ama benim eve cekilemiyo cekilse bile 8milyarsa 15milyar istiyorlar diyim yani bu gecen seneki fiyat oyuzden alamiyorum alsamda ısıtamam ben evi

Cok valla canimya
Eski evlerde sıkıntı oluyor hemsom evet,ama tüp cok pahaliymis ya,yazik 🙄

Veliler girişe toplanmış🤷🏼‍♀️Ben uzak durdum. Oğlumu tembihlememiştim.Ama neyse o beklemiş geç çıktı😏Biz kendimiz yapıyoruz.Arabayı park edecek yer bulamadım okulun dibine kadar sokmuşlar🤷🏼‍♀️
Belki cocuklar bizden daha bilincli ama anneler sagolsun😬

İnan ilk defa böyle bir ortama girdim.yollamasak başka dert🤷🏼‍♀️Canlı dersler azaldı.Ben evde ne verebilirim.Zaten özeller hep açık aradaki fark büyüdü😏
Evdeki imkanlarla cocuklar imtihana giriyolar ben benimkinden umutlu degilim zaten😏

Cok valla canimya
Doğalgaz çekmekte pahalı🤷🏼‍♀️benim annemdeki eve 8-9 yıl önce petekler vardı.6 bin ödemişti ev sahibi🤷🏼‍♀️
Şimdi 15 olmuştur..
Ben oturduğum eve sadece ocak ve banyo için şofben deniyor.Kombi aslında aldım.3 bine aldım yazın🤷🏼‍♀️

Aman çok soğumasın kayısılar çiçek açmak üzere😏🤷🏼‍♀️
Bizim erikler bu durumda 🤭
86415960-A989-4C5B-BDDC-310F1C88482D.jpeg

X