- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Daha kocakarı soğukları gelmediÇabuk erir inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kocakarı soğukları gelmediÇabuk erir inşaallah
Mesafe sıfır herkesteMaske dışında bir korıma yok.Kalabalık
Veliler girişe toplanmışBen uzak durdum. Oğlumu tembihlememiştim.Ama neyse o beklemiş geç çıktıBiz kendimiz yapıyoruz.Arabayı park edecek yer bulamadım okulun dibine kadar sokmuşlarMesafe sıfır herkeste
Ahhh nasil anlatsam benim evimi canimyaaa benim ev kaynanamdan eski kalin duvarlari olan dogalgaz arka tarafa geldi ama benim eve cekilemiyo cekilse bile 8milyarsa 15milyar istiyorlar diyim yani bu gecen seneki fiyat oyuzden alamiyorum alsamda ısıtamam ben eviDoğalgaz alsanız daha iyi değil mi hemsom
Cok valla canimyaÇokmuş yaa
Aman çok soğumasın kayısılar çiçek açmak üzereDaha kocakarı soğukları gelmedi
Her yer oyle asko sonra neden bitmiyor,ne zaman bitecek diye bekliyorlarVeliler girişe toplanmışBen uzak durdum. Oğlumu tembihlememiştim.Ama neyse o beklemiş geç çıktıBiz kendimiz yapıyoruz.Arabayı park edecek yer bulamadım okulun dibine kadar sokmuşlar
Eski evlerde sıkıntı oluyor hemsom evet,ama tüp cok pahaliymis ya,yazikAhhh nasil anlatsam benim evimi canimyaaa benim ev kaynanamdan eski kalin duvarlari olan dogalgaz arka tarafa geldi ama benim eve cekilemiyo cekilse bile 8milyarsa 15milyar istiyorlar diyim yani bu gecen seneki fiyat oyuzden alamiyorum alsamda ısıtamam ben evi
Cok valla canimya
İnan ilk defa böyle bir ortama girdim.yollamasak başka dertCanlı dersler azaldı.Ben evde ne verebilirim.Zaten özeller hep açık aradaki fark büyüdüHer yer oyle asko sonra neden bitmiyor,ne zaman bitecek diye bekliyorlar
Belki cocuklar bizden daha bilincli ama anneler sagolsunVeliler girişe toplanmışBen uzak durdum. Oğlumu tembihlememiştim.Ama neyse o beklemiş geç çıktıBiz kendimiz yapıyoruz.Arabayı park edecek yer bulamadım okulun dibine kadar sokmuşlar
Sorma canim oyuzden alamiyorum isteEski evlerde sıkıntı oluyor hemsom evet,ama tüp cok pahaliymis ya,yazik
Mecbur gidecekler Allaha emanetler artikİnan ilk defa böyle bir ortama girdim.yollamasak başka dertCanlı dersler azaldı.Ben evde ne verebilirim.Zaten özeller hep açık aradaki fark büyüdü
Evdeki imkanlarla cocuklar imtihana giriyolar ben benimkinden umutlu degilim zatenİnan ilk defa böyle bir ortama girdim.yollamasak başka dertCanlı dersler azaldı.Ben evde ne verebilirim.Zaten özeller hep açık aradaki fark büyüdü
Allah daha yenisini nasip eder inşallah, doğalgazli falanSorma canim oyuzden alamiyorum iste
Doğalgaz çekmekte pahalıbenim annemdeki eve 8-9 yıl önce petekler vardı.6 bin ödemişti ev sahibiAhhh nasil anlatsam benim evimi canimyaaa benim ev kaynanamdan eski kalin duvarlari olan dogalgaz arka tarafa geldi ama benim eve cekilemiyo cekilse bile 8milyarsa 15milyar istiyorlar diyim yani bu gecen seneki fiyat oyuzden alamiyorum alsamda ısıtamam ben evi
Cok valla canimya
Rezidans alcaz yaAllah daha yenisini nasip eder inşallah, doğalgazli falan
Cokmus gercektenDoğalgaz çekmekte pahalıbenim annemdeki eve 8-9 yıl önce petekler vardı.6 bin ödemişti ev sahibi
Şimdi 15 olmuştur..
Ben oturduğum eve sadece ocak ve banyo için şofben deniyor.Kombi aslında aldım.3 bine aldım yazın
Aynen canım Evdeki imkanlarla çalıştı,çabaladılar.Benimkilerin iki yılı gitti.Geçen yılda okul ortasında tayin çıktı,yeni okul sonra okul yine değişti sonra kökten kapandıEvdeki imkanlarla cocuklar imtihana giriyolar ben benimkinden umutlu degilim zaten
O zaten cepteRezidans alcaz ya
Bizim erikler bu durumdaAman çok soğumasın kayısılar çiçek açmak üzere
Kombiler 7-8 olmuşturCokmus gercekten