- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aynen canim internette 63 65 onlar kargo parası bilmiyorum benimde sunlar hosuma gidiyoİçinde hiçbir şey yok filizim ama tabii o kadar para verince insan istemiyor ufak bi şey olmasını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim internette 63 65 onlar kargo parası bilmiyorum benimde sunlar hosuma gidiyoİçinde hiçbir şey yok filizim ama tabii o kadar para verince insan istemiyor ufak bi şey olmasını.
Rüzgâr gülü alma filizko ,içine fenalık geldi ondanAynen canim internette 63 65 onlar kargo parası bilmiyorum benimde sunlar hosuma gidiyoEki Görüntüle 2797096
Aaaa kullanisli degilmi canimRüzgâr gülü alma filizko ,içine fenalık geldi ondan
Yok kullanişindan dolayı demedim, şekil olarak bu aralar inanılmaz popüler rüzgar gülü herkeste var ondan dedimAaaa kullanisli degilmi canim
tarif bakıyorumHemen denede görsel at bize aysom, güle güle kullan ınş
ben bunları anlamıyorum. böyle 4lü mü satılıyor?Aynen canim internette 63 65 onlar kargo parası bilmiyorum benimde sunlar hosuma gidiyoEki Görüntüle 2797096
Kalip olarak 4lü kücuk amatarif bakıyorum
ben bunları anlamıyorum. böyle 4lü mü satılıyor?
An an bildiriyorumYaaaa allah kolaylık versın cidden yasıcım
Ooh eline saglıık mutfak dolaplarını hergun siliyomusunnAn an bildiriyorum
Akşam yemeği yendi
Bulaşıklar toplandı
Mutfak dolapları ve ocak silindi
Çay demlendi
Kız, yapamaz oSana vereyim
GörelimKız, yapamaz o
Yok canım, balık pişti o yüzden sildimOoh eline saglıık mutfak dolaplarını hergun siliyomusunn
Tamam, ver tarifiGörelim
Zaten onunki benziyordu.Şekil değişikti sadeceTamam, ver tarifi
ha yani 1 kek hamurundan aynı anda 4 farklı şekil yapabilirsin, öyle mi?Kalip olarak 4lü kücuk ama
Evet canimha yani 1 kek hamurundan aynı anda 4 farklı şekil yapabilirsin, öyle mi?
Kız, yapamaz o
Benim de kulağım bildim bileli hassasBenim de en ufak üşütme, kaynar çay-çorba içimi falan olunca ya da klimalı ortama girince anında kulak ve boğaz ağrım olur
Fısfıs kullanıyorum sürekli
Hımm hergun yapıyosan yandık yanı iyi yapmıssın o zamanYok canım, balık pişti o yüzden sildim
Iyi akşamlar hemso, geçmiş olsunYakşamlar