- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Bende coook ıyıyımm yasıcım hafta sonu mutlusutum işteÇok şükür iyiyim parim
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende coook ıyıyımm yasıcım hafta sonu mutlusutum işteÇok şükür iyiyim parim
Sen nasılsın?
BendeBende coook ıyıyımm yasıcım hafta sonu mutlusutum işte
Senın evdekı naptı bugun gavran cok yorulmadı geralde dımıBende
Gezinip gezinip yatıyorum
O da yatıştaSenın evdekı naptı bugun gavran cok yorulmadı geralde dımı
Yaaaa allah kolaylık versın cidden yasıcımO da yatışta
Yok, çok yormadı
Çayı, çorbası, kahvesi, çerezi, tatlısı
Her şeyi yedi, daha akşam yemeği işim var
Ardından yine başlayacak çay-çerez-tatlı serüveni
Peki elifcim bende melike
Hayırlı olsunSonundaaaaaaa
Eki Görüntüle 2797088
Güle güle kullan canim bende istiyorum bundan nerden internettenmi aldinSonundaaaaaaa
Eki Görüntüle 2797088
Sırf meraktan biri çıkar alır zaten bugünYok hayır çok farklı değil.Ama herkes tarifini aldı.
Yani henüz tarif isteyen yok.Bu sadece güzel sunum yapılması gereken bir tarif .Onuda tanımadığım birine öneremem
Yorumum aşağıdaHayırlı olsun
Bir tanede bana alsaydın
Sağ olun bebeklerGüle güle kullan canim bende istiyorum bundan nerden internettenmi aldin
Pahali evet onlaryaaa olsun ici cizik olmasindaYorumum aşağıda
Sağ olun bebekler
Alıp eve geldim, baktım çok hafif dışında çizik var. 75 ₺ verince o da olmasın dedim, tam 3 tane A101 gezdim. HiçBirinde 1 tane daha yok Anam ağladı bugün bununla uğraşırken
Güle güle kullanYorumum aşağıda
Sağ olun bebekler
Alıp eve geldim, baktım çok hafif dışında çizik var. 75 ₺ verince o da olmasın dedim, tam 3 tane A101 gezdim. HiçBirinde 1 tane daha yok Anam ağladı bugün bununla uğraşırken
İçinde hiçbir şey yok filizim ama tabii o kadar para verince insan istemiyor ufak bi şey olmasını.Pahali evet onlaryaaa olsun ici cizik olmasinda
Sağ ol aşkısıGüle güle kullan
Sana vereyimSırf meraktan biri çıkar alır zaten bugün
Memnun oldum canım benim tanistigimiza, iyi ki aramıza katıldın bugün nasıl geçiyor senin içinPeki elifcim bende melike
Hemen denede görsel at bize aysom, güle güle kullan ınşYorumum aşağıda
Sağ olun bebekler
Benden başkası sunamaz zaten nevoşSana vereyim