- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim insallah hemen gecerLimon alayim hemsom.Benim kulaklar doğuştan hassas cunku
+1Limon alayim hemsom.Benim kulaklar doğuştan hassas cunku
Bosverr kurabiyeymis isteAcaba nedir nedir
Deneyeyim iyice artmadan
Amin hemsomGecmis olsun canim insallah hemen gecer
Geçmiş olsun kuzumDeneyeyim iyice artmadan
Sagol canım,çok olmustu toplanmaya,iyi olduOhh ıyı yapmıssın cennaam
Bal limon bana cok iyi geliyo hemen kesiyorum onlemini adacayi veya sirkeyle gargara yap mikrop varsa ölsunDeneyeyim iyice artmadan
Sağol canım benim ❤Geçmiş olsun kuzum
Tamam,bal ve limonla başlayayım ilkBal limon bana cok iyi geliyo hemen kesiyorum onlemini adacayi veya sirkeyle gargara yap mikrop varsa ölsun
Yaa pandemıden berıdır eskısı gıbı sureklı gorusulmuyorkı cennam ıyı yapmıssınız özlem gıdermıssınızdırSagol canım,çok olmustu toplanmaya,iyi oldu
Korka korka oturuyor insan canım,Allah korusun hepimizi, sevdiklerimiziYaa pandemıden berıdır eskısı gıbı sureklı gorusulmuyorkı cennam ıyı yapmıssınız özlem gıdermıssınızdır
Amiiiin inşallah cennacımKorka korka oturuyor insan canım,Allah korusun hepimizi, sevdiklerimizi
Amin kuzumAmiiiin inşallah cennacım
Ben yapıyım abla iki tarifim olsunFırsatı kaçırdınBelki veririm ondan olmaz canım
Çok şükür iyiyim parimyasminsay yasiii sen nasılsınn bıkac gundur denk gelemedık senınledee
Benim de en ufak üşütme, kaynar çay-çorba içimi falan olunca ya da klimalı ortama girince anında kulak ve boğaz ağrım olurDeneyeyim iyice artmadan