- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Şahane fikirUcundan yiyeceksem büyük boy yaparım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane fikirUcundan yiyeceksem büyük boy yaparım o zaman
İnsanlar balık hafızalı, dikkat denen bir şey yok,biz dikkat etsek bile bir sey fark etmeyecek maalesefÇoğu da açılınca tehlike bitti gibi görüyorGeçen gün okulda bir arkadaş artık serbest, çok özledik, yine toplanalım birbirimizde diyorBırak cumartesi gününü, restoranı okulların açılması bile riskli. Ben dikkat ediyorum ama sınıf arkadaş durumlarında görüyorum doğum günü partileri, ev oturmaları hatta geçen gün biri 40 kişi vardık yeğenimin söz merasimi oldu diyor. Benim dikkat etmem neye yarıyor ki bu durumda.
Balik hafiza derken banami dedin malum burcum balikİnsanlar balık hafızalı, dikkat denen bir şey yok,biz dikkat etsek bile bir sey fark etmeyecek maalesef
Allah ıslah etsin, ne diyelimYaso görmen gerekirdi ana baba günü gibi millet hani eskiden bayram alisverisi olurduya aynen oyle
mecazen demistim hemsom,gerçek balıklar yani,burc balıklar değilBalik hafiza derken banami dedin malum burcum balik
Nebiliyim birden balık göruncemecazen demistim hemsom,gerçek balıklar yani,burc balıklar değil
Yok bu levrek olan,hamsi olan balikNebiliyim birden balık görunce
Bende hamsiyim ya hemsomYok bu levrek olan,hamsi olan balik
Dikkat etmeyenleri ayri bir bölgede tutsalar keske,kendi kendilerine takilsalarHava miss gibi, bende bilirim gezmeyi, dolaşmayı
Ama indim bahçeye, oturdum güneşe
GezsendeHava miss gibi, bende bilirim gezmeyi, dolaşmayı
Ne zamandan beriBende hamsiyim ya hemsom
Tavam güzel olurNe zamandan beri
Sende yapÇıkarın çıkarın sunumları arşa bizde aşağıdan bakarık bu ne yaaa
Ben bugün dışardaydım.Aylar sonra ilk defa çıktım oda mecburen Çok kalabalıktı şoktayımHava miss gibi, bende bilirim gezmeyi, dolaşmayı
Ben yapmadım ikiside yok evdeEvet sütlü yesil cay yapan
VallahamiBen yapmadım ikiside yok evde
Şimdi oturdum desemVallahami
Vallami bende bugun eylulu gezdirdim yorulmusum sen naptinŞimdi oturdum desem