- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Yeni kapanma yakındırÇok kötü canim ben 1aydir merkeze inmedim gordugum manzara çok kötü avm yemek yerleri cayocaklari anlatamam yaaa yandik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kapanma yakındırÇok kötü canim ben 1aydir merkeze inmedim gordugum manzara çok kötü avm yemek yerleri cayocaklari anlatamam yaaa yandik
Aynen canim boyle giderseYeni kapanma yakındır
Yanlış yapıyorlar işte böyle nasıl bitecek hastalıkAynen canim boyle giderse
maalesef... insanlar azıcık kendilerine dikkat etse...Çok kötü canim ben 1aydir merkeze inmedim gordugum manzara çok kötü avm yemek yerleri cayocaklari anlatamam yaaa yandik
herkes senin benim gibi vebal düşünmez ki. keşke herkes böyle vicdanlı olsaBana bulaşmaz diye değil de ya ben bulastirip vebale girersem diye düşündüler bu kadar çok dipdibe olmazlar herhalde..
Inanirmisin kızın aşısindan beri carsiya gitmedim düşün acab biryerden getirirmiyim bulasirsa çocuklarima gecermi diye ama baktimki kimse osekilde degil herkes işi yoksada geziyo1 yıldır her yer kapalı. esnaf iflasın eşiğine geldi. mecburen açtılar çünkü ne kadar yardım parası ödeyebilir sonuçta ama olan bize olacak. insanlar özledikleri için akın akın kafeye gidecek. çoğu yerde hes kodu uygulaması bile yapılmıyor. ramazanda yine evdeyiz gibime geliyor.
işte bi şey yaptıklarını sanıyorlar kendilerince. ya biz eve her girdiğimizde telefon silmekten illallah getirdik artık en basitinden.Inanirmisin kızın aşısindan beri carsiya gitmedim düşün acab biryerden getirirmiyim bulasirsa çocuklarima gecermi diye ama baktimki kimse osekilde degil herkes işi yoksada geziyo
Gecen paylasmis bizim burdan misafirlikteler 20kisi var masalarda borek corekler
Sorma canim bak girdim iceri donuma kadar soyundum afedersin napabilirimki baskaişte bi şey yaptıklarını sanıyorlar kendilerince. ya biz eve her girdiğimizde telefon silmekten illallah getirdik artık en basitinden.
NegibiNeler oluyor burada
Sagol canım benim
Sayfaları atladım, muhabbeti yakalamaya çalışıyorumNegibi
KORONA değil mi muhabbetSayfaları atladım, muhabbeti yakalamaya çalışıyorum
Öyle görünüyor canımKORONA değil mi muhabbet