- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Canavarların nasıllarKORONA değil mi muhabbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canavarların nasıllarKORONA değil mi muhabbet
Salmasalar milleti az daha yeşile dönseydi çoğu yer iyi olurduÖyle görünüyor canım
KuduruyorlarCanavarların nasıllar
Vallahi kan kırmızıyız biz haritadaSalmasalar milleti az daha yeşile dönseydi çoğu yer iyi olurdu
Vallaaa arşa çikartmislarÇıkarın çıkarın sunumları arşa bizde aşağıdan bakarık bu ne yaaa
Biz sarıyız ama kırmızıya döneriz en kısa zamandaVallahi kan kırmızıyız biz haritada
Ve rengimizin açılacağını da sanmıyorum
Oooo hemde nasil gorseydin bugunBiz sarıyız ama kırmızıya döneriz en kısa zamanda
Evet bu ne ya adil yarışalım dedim ama siz kaşındınız daha fazla mütavazı olmucamVallaaa arşa çikartmislar
Evet bu ne ya adil yarışalım dedim ama siz kaşındınız daha fazla mütavazı olmucam
Aynen hemsom,kimse kimseden uzak durmuyor degil mi?Jenna16 carsi avm reyhan heryer insan kalabalığı 1ay sonra normallesme mortlamıs olarak geri dönucektir
Yaaaa yokyaaa millet yemek yiyo sigara cay götgöte görsen eylülü nasil korucam diye sasirdim hemen kuslara gitti yem aldik atti migrosa ugradim hizli hizli sonra kocaman bir ayi aldik geldikAynen hemsom,kimse kimseden uzak durmuyor degil mi?
Yakinda kıpkırmızı oluruzYaaaa yokyaaa millet yemek yiyo sigara cay götgöte görsen eylülü nasil korucam diye sasirdim hemen kuslara gitti yem aldik atti migrosa ugradim hizli hizli sonra kocaman bir ayi aldik geldik
Gercekten oluruz hemsom cok kotü durum yarinda herkes cikar cumartesi diyeYakinda kıpkırmızı oluruz
Aylar sonra ilk Ctesi,o yuzden cok kalabalik olacak kesin Neden açtılar ki hafta sonunuGercekten oluruz hemsom cok kotü durum yarinda herkes cikar cumartesi diye
Ucundan yiyeceksem büyük boy yaparım o zamanUcundan biraz yersin,hiç yemeden olmaz Cok gecmis olsun
Çoğu da açılınca tehlike bitti gibi görüyorGeçen gün okulda bir arkadaş artık serbest, çok özledik, yine toplanalım birbirimizde diyorBırak cumartesi gününü, restoranı okulların açılması bile riskli. Ben dikkat ediyorum ama sınıf arkadaş durumlarında görüyorum doğum günü partileri, ev oturmaları hatta geçen gün biri 40 kişi vardık yeğenimin söz merasimi oldu diyor. Benim dikkat etmem neye yarıyor ki bu durumda.Aylar sonra ilk Ctesi,o yuzden cok kalabalik olacak kesin Neden açtılar ki hafta sonunu
O kadar düşünebiliyorlar demek, hepimizin vebalini alıyorlarÇoğu da açılınca tehlike bitti gibi görüyorGeçen gün okulda bir arkadaş artık serbest, çok özledik, yine toplanalım birbirimizde diyorBırak cumartesi gününü, restoranı okulların açılması bile riskli. Ben dikkat ediyorum ama sınıf arkadaş durumlarında görüyorum doğum günü partileri, ev oturmaları hatta geçen gün biri 40 kişi vardık yeğenimin söz merasimi oldu diyor. Benim dikkat etmem neye yarıyor ki bu durumda.
Yaso görmen gerekirdi ana baba günü gibi millet hani eskiden bayram alisverisi olurduya aynen oyleO kadar düşünebiliyorlar demek, hepimizin vebalini alıyorlar