- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Avuç içi kadar canımŞu yuvarlak peynirler var ya onların boyutunda diye düşün4.5 dilim peynirmi
Oglene salata eklesen yanina mesela aksam hafif gecirmek iyi oluyo
Hiç karatay yapmadın galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avuç içi kadar canımŞu yuvarlak peynirler var ya onların boyutunda diye düşün4.5 dilim peynirmi
Oglene salata eklesen yanina mesela aksam hafif gecirmek iyi oluyo
Allah seni napmasin vallahaaa 4dilim deyince bildigin dilim kestin sandimAvuç içi kadar canımŞu yuvarlak peynirler var ya onların boyutunda diye düşün
Hiç karatay yapmadın galiba
Onun dışında çok mu senceAllah seni napmasin vallahaaa 4dilim deyince bildigin dilim kestin sandim
Ben karatay yapmadim canim okudum ama bana uymadi
Neremle okuduysam cok degil normal besleniyosun ama sorun nerde az veriyoruz iste bunun sebebi ne olabilir yaşın etkisi,hormanel degisiklikler, troidlerin calismamasi neden veremiyoz ozamanOnun dışında çok mu sence
Avuç içi diye belirtmiştim oysa
Eşim 47 yaşında 4 kilo verdiKardeşimin eşide diyette o 2 haftada 4 kilo verdi.1 yaş var aramızdaNeremle okuduysam cok degil normal besleniyosun ama sorun nerde az veriyoruz iste bunun sebebi ne olabilir yaşın etkisi,hormanel degisiklikler, troidlerin calismamasi neden veremiyoz ozaman
Erkek iste onlar veriyoyaaa hemen, bizde sorun var benceEşim 47 yaşında 4 kilo verdiKardeşimin eşide diyette o 2 haftada 4 kilo verdi.1 yaş var aramızda
Bilmem artık neden veremiyorum.
Gelin erkek değilErkek iste onlar veriyoyaaa hemen, bizde sorun var bence
Gelinin abisi nasıl oldu elticimGelin erkek değil
Esim dedin 4kilo verdi kardesinin eside erkek sandimGelin erkek değil
Canım covid değilmiş menenjit geçiriyormuş.Bir süre yoğun bakımda yattı.Bu hafta yeni hastaneden çıktıGelinin abisi nasıl oldu elticim
Tahmin ettimKız kardeşim 1 tane oda evli değilEsim dedin 4kilo verdi kardesinin eside erkek sandim
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahCanım covid değilmiş menenjit geçiriyormuş.Bir süre yoğun bakımda yattı.Bu hafta yeni hastaneden çıktı
Çokta iyi değil.Uzun süre dikkat edip,koruyacaklar
Amin canım sağolRabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin insAllahCanım covid değilmiş menenjit geçiriyormuş.Bir süre yoğun bakımda yattı.Bu hafta yeni hastaneden çıktı
Çokta iyi değil.Uzun süre dikkat edip,koruyacaklar
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin insAllah
Yemeyince de gitmiyor sanki yaBen bu kadar bile yemiyorum
Evet onu anlatmaya çalisiyorum hemsom ama aşkon anlamiyoYemeyince de gitmiyor sanki ya
Tiroidimiz de etkiliyor bizi,her yönden yeniliyoruzEvet onu anlatmaya çalisiyorum hemsom ama aşkon anlamiyo
Tiroidimiz de etkiliyor bizi,her yönden yeniliyoruzEvet onu anlatmaya çalisiyorum hemsom ama aşkon anlamiyo