- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.384
Sonumuz hayrolsunBende kokudan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonumuz hayrolsunBende kokudan
Kurabiye var mı yanındaYeşilçayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2795370
Oo sahaneYeşilçayımı aldım geldim
Eki Görüntüle 2795370
Yok abla bu saatte olmaz yeşilçay iyidir ben zaten kakaolu olmayan kurabiye sevmiyom, yemem onu evdekiler gelip gidip yiyolarKurabiye var mı yanında
O kurabiye yenmez miAfiyet olsunYok abla bu saatte olmaz yeşilçay iyidir ben zaten kakaolu olmayan kurabiye sevmiyom, yemem onu evdekiler gelip gidip yiyolar
Tam denk geldi muhabbetin üstüneOo sahane
Ben yemem abla beğendiysen sana gönderebilirim hakkımıO kurabiye yenmez miAfiyet olsun
Diyetteyim yoksa 1 tane alırdımBen yemem abla beğendiysen sana gönderebilirim hakkımı
Bu diyetler bitirdi bizi abla ya konu da açılmadı dahaDiyetteyim yoksa 1 tane alırdım
Mecburen yapacağızGelir geceye kadarBu diyetler bitirdi bizi abla ya konu da açılmadı daha
Birkaç gündür her şeyi yiyesim var bir tatlı istiyor canım anlatamam. Arada yiyom amaMecburen yapacağızGelir geceye kadar
Kuru meyve ye canımBirkaç gündür her şeyi yiyesim var bir tatlı istiyor canım anlatamam. Arada yiyom ama
Kuru meyveyi tatlıdan saymam abla pek sevmem de tatlı diyince şöyle bol çikolatalı-kakaolu yumuşlu bir şeyler olcak ooooKuru meyve ye canım
O zaman diyet kalmazKuru meyveyi tatlıdan saymam abla pek sevmem de tatlı diyince şöyle bol çikolatalı-kakaolu yumuşlu bir şeyler olcak oooo
Benim diyet kafaya göre zaten adam akıllı yapsam şimdiye bitmiştiO zaman diyet kalmaz
Ayyy ben bu
Aklıma sen geldinAyyy ben bu
Tıpkısının aynisiAklıma sen geldin