- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
tamamdir750ml yapiyorum ben 3sallama yesil cay tabiki varsa diger yesilcaydan 1limon,1maden suyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdir750ml yapiyorum ben 3sallama yesil cay tabiki varsa diger yesilcaydan 1limon,1maden suyu
Aynen aşkoen az 7- 8 bin adım yürüyorum.Bol bol su içiyorum.Asko,bu kadar dikkate 45 kilo olmamiz lazim ,metabolizma az çalışıyor bizim ya
Ekmek yemek istemiyorumAma degistirsen bence daha hızlı gider
Ekmekle eşdeğer kalori ile olsa diyete sıkıntı olmaz.Bana da mantıklı gelmedi ama bir acaba da dedim
TamamEkmek yemek istemiyorum
Karatay tarzı besleniyorum
Ya iste keske bu kadar dikkate gitse diyorum bende askoSüt ve bira olayını deneyeyim,ödem var gibi hissediyorum kendimiAynen aşkoen az 7- 8 bin adım yürüyorum.Bol bol su içiyorum.
Ben normalde hep sağlıklı besleniyorum.
Mesela ben beyaz un pek kulkanmam,kızartma yapmam, hep tam buğdaylı ekmek yeriz.
Abur cubur yok Bence ondan zorluyor.
Metabolizmam çalışmıyor
Masallasi25 tarif vermişim ya ben
Anladim canimKaratay tarzı besleniyorum
Cok yiyip kilo almayanlara gıcığımEkmekle eşdeğer kalori ile olsa diyete sıkıntı olmaz.
Ben 12-13 yıl önce bu yöntemle 20 kilo vermiştim
Ama şimdi
Bende ödemeleri attım sanki yani diyete başlamadan önceYa iste keske bu kadar dikkate gitse diyorum bende askoSüt ve bira olayını deneyeyim,ödem var gibi hissediyorum kendimi
Bende 2 tarif yaptım, üstelik alınmamış tarif25 tarif vermişim ya ben
E superBende ödemeleri attım sanki yani diyete başlamadan önce
Ozaman o sutle yesil cayi dene bence ikindi ara ogun olarak 5gun sonra tartil bakalim fayda etcekmiBende ödemeleri attım sanki yani diyete başlamadan önce
NerdeBende 2 tarif yaptım, üstelik alınmamış tarif
27 oldu
Benim kocamCok yiyip kilo almayanlara gıcığım
Beni dürtün birinizOzaman o sutle yesil cayi dene bence ikindi ara ogun olarak 5gun sonra tartil bakalim fayda etcekmi
Tuzlu bugün verdimBende 2 tarif yaptım, üstelik alınmamış tarif
27 oldu