- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aç kalmıyorum ama böyle sebze,et -tavukGenelde yağsız yada az yağlıAz yiyosanda veremeyebilirsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç kalmıyorum ama böyle sebze,et -tavukGenelde yağsız yada az yağlıAz yiyosanda veremeyebilirsin canim
1 kase corba ekmeğe eşdeğer falan diye okudum bir yerdeBen öğlen sadece çorba içiyorum.
Bu diyet 15günlük diyet canim yorumlara baktim herkes super zayiflamisNe kadar zamanda etki ediyormuş
Tamam canım sağol,SS alayımBu diyet 15günlük diyet canim yorumlara baktim herkes super zayiflamis
Corba bulgur pilavı pirinc pilavi hepsi corba varsa ekmek yiyemezsin yada pilav1 kase corba ekmeğe eşdeğer falan diye okudum bir yerde
Kizlar hep yapiyo kardesimde yapiyo valla herkes ödemden kurtuluyoDukan birası ise yarıyor mu?
Sabah ekmek yiyomusun pekiAç kalmıyorum ama böyle sebze,et -tavukGenelde yağsız yada az yağlı
1 litre su,2 yesilcay ,1 sise sade soda değil mi?kaynar suyaKizlar hep yapiyo kardesimde yapiyo valla herkes ödemden kurtuluyo
Sıfır ekmek canım hiç unlu bir şey yemiyorum .Sabah ekmek yiyomusun peki
Anladim hemsomCorba bulgur pilavı pirinc pilavi hepsi corba varsa ekmek yiyemezsin yada pilav
Yeşil çay demleniyor.Ilıyınca soda ekleniyor.Limonda koyuyoruz.1 litre su,2 yesilcay ,1 sise sade soda değil mi?kaynar suya
750ml yapiyorum ben 3sallama yesil cay tabiki varsa diger yesilcaydan 1limon,1maden suyu1 litre su,2 yesilcay ,1 sise sade soda değil mi?kaynar suya
Bence sabah tam tahilli ekmek bari ekle kesme hemenSıfır ekmek canım hiç unlu bir şey yemiyorum .
Asko,bu kadar dikkate 45 kilo olmamiz lazim ,metabolizma az çalışıyor bizim yaSıfır ekmek canım hiç unlu bir şey yemiyorum .
Ama sebze çorbası falan yapıyorum yada bol yoğurtla tarhana İçinde tane bile yok1 kase corba ekmeğe eşdeğer falan diye okudum bir yerde
Evet evet,gördüm ama denemedim. Yarin başlayayım insallahYeşil çay demleniyor.Ilıyınca soda ekleniyor.Limonda koyuyoruz.
Ben ekmek yersem hiç veremiyorum.Bence sabah tam tahilli ekmek bari ekle kesme hemen
Bana da mantıklı gelmedi ama bir acaba da dedimAma sebze çorbası falan yapıyorum yada bol yoğurtla tarhana İçinde tane bile yok
Ama degistirsen bence daha hızlı giderBen ekmek yersem hiç veremiyorum.
Yani 3 yılda bir sıkı diyet yaparım.Denemeler sonucu diyelim
Ben zaten beyaz ekmek hiç yemem