- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
İnşaallah canımİnsallah gerek kalmaz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımİnsallah gerek kalmaz canım
Sabah ye bariSadece pogca yedim aksamya onumu dedi acaba
İnşaallah canım
Benim hemsosuuu❤ gezenticilik mi yapiyoree geneASSOSyal kirazlı hanim
Yaninda ne yedinSadece pogca yedim aksamya onumu dedi acaba
Yok hemsom,hava çokzel ama evdeyim Sen nasılsın?Benim hemsosuuu❤ gezenticilik mi yapiyoree gene
Öyle canım hassas biriyim kafaya takabiliyorum.Bisey olmuş aslında ama işte bulmak lazım geçer ınş nevoşum yaa ,bel bizi ayakta tutuyo resmen
Güzel ama soğuk yaaa buz gibi bende iyiyim şükür hemsoom sen nasılsın acepYok hemsom,hava çokzel ama evdeyim Sen nasılsın?
Bitti bitti artikSabah ye bari
Elmalı kurabiyeYaninda ne yedin
Güneş var ama yakmıyor,ben sevdim cok şükür hemsom,iyiyim ben deGüzel ama soğuk yaaa buz gibi bende iyiyim şükür hemsoom sen nasılsın acep
Pudra şekeri de vardır üstündeBitti bitti artik
Elmalı kurabiye
Eski kasım bizi surunduruyor daha hemsom ondan bu soğuklar allah iyilik versin inş canım hemsoGüneş var ama yakmıyor,ben sevdim cok şükür hemsom,iyiyim ben de
Cumlemize hemsom olsun Mart güzeldir,harika bir aydır,Mart ayi iyi ki varEski kasım bizi surunduruyor daha hemsom ondan bu soğuklar allah iyilik versin inş canım hemso
Sen martta mi doğdun bakimCumlemize hemsom olsun Mart güzeldir,harika bir aydır,Mart ayi iyi ki var
Çok mu belli ettimSen martta mi doğdun bakim
24 MartSen martta mi doğdun bakim
Benim kızlarda 31 MartÇok mu belli ettim
Burcdasim fistiklarBenim kızlarda 31 Mart
Heheee üstu bembeyazdiPudra şekeri de vardır üstünde
en sevdiğim, Starbucks ve elmalıHeheee üstu bembeyazdi