- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Çocuk sosyalleşmek isterYaaaa hakli sanirsam evdeki oyunlarda yetersiz geliyo artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk sosyalleşmek isterYaaaa hakli sanirsam evdeki oyunlarda yetersiz geliyo artik
2haftalik liste yaptim simdi canim astım dolabaBen duymadım görmedim bilmiyorum ki zaten
Yaaa geçmiş olsun nevoşum, bel ağrısı kötüdür, benimde yürüyünce hep daha çok artar ins yarına kadar geçer birde doktora gideceksin ❤Sabah belim tutuldu.
İlaç içtim,merhem sürdüm.
İyi gelir diye biraz yürümeye indim.
Biraz yürüdüm.Ama ağrı arttı.Tekrar geldim sıcak su torbasına sarıldım yatıyorum
Normallesmek istiyo artik Erdoğan'ın dedigi gibiÇocuk sosyalleşmek ister
Pek iyi değilBeni yatıracak gibiBelin nasil oldu asko ? Nevreste
çarşıda her sey normalNormallesmek istiyo artik Erdoğan'ın dedigi gibi
Evet canım inşaallah geçerYaaa geçmiş olsun nevoşum, bel ağrısı kötüdür, benimde yürüyünce hep daha çok artar ins yarına kadar geçer birde doktora gideceksin ❤
Iyi yapmışsın filizko gözünün önünde dursun2haftalik liste yaptim simdi canim astım dolaba
Hay Allah ya,insallah olmaz,yakı var mı evdePek iyi değilBeni yatıracak gibi
Ya benim belim hep stresten tutulur.Bu sefer niye oldu anlamadım
Ya kalabalık olmayan,açık hava olan yerlere gidilebilirNormallesmek istiyo artik Erdoğan'ın dedigi gibi
Yaa doktoru mu taktin kafana naptinEvet canım inşaallah geçer
Bugün mesaj geldi gitmeyecekseniz iptal edin diye
Yok canım ilaç aldım,merhem sürdüler. Şimdi sıcak su torbası koydum.Hay Allah ya,insallah olmaz,yakı var mı evde
Yok aslında hiç bir şeye takmadımYaa doktoru mu taktin kafana naptin
Yakı olsa biraz yardım ederdi,Allah sifa versin canımYok canım ilaç aldım,merhem sürdüler. Şimdi sıcak su torbası koydum.
Hiç sevmem yatmayı
Kaçamak mı yapıyorsun2haftalik liste yaptim simdi canim astım dolaba
Sağol canım geçmezse yarına alırımYakı olsa biraz yardım ederdi,Allah sifa versin canım
İnsallah gerek kalmaz canımSağol canım geçmezse yarına alırım
Sadece pogca yedim aksamya onumu dedi acabaKaçamak mı yapıyorsun
Bisey olmuş aslında ama işte bulmak lazım geçer ınş nevoşum yaa ,bel bizi ayakta tutuyo resmenYok aslında hiç bir şeye takmadım