- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Selam canim nasilsinEvet oysa kocamsn yazmıştım selam filizko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim nasilsinEvet oysa kocamsn yazmıştım selam filizko
Oyyy kıyamam ne yapsın hava artık güzel sıkılıyordur.Bahce var ama oynucak bisey yok traktorler var bahcede oda busfer onlara binmek istiyo
Bugun cok canı sıkıldı agliyo surekli kuslara gidelim diyo yani bursa merkeze gitcek
İyi sayılırım canım çok şükürDaha büyük olsa dahada büyük yazacağım son sınır o iyiyim nevoş sen nasılsın
Aynen canimya iyice bunaldi gercektenOyyy kıyamam ne yapsın hava artık güzel sıkılıyordur.
Iyiyim şükür filizko sen nasılsın diyeti aksatiyon sanki bu aralar he filizkoSelam canim nasilsin
Sayılma iyi ol❤İyi sayılırım canım çok şükür
Park falan yok mu yakında arada götürsenAynen canimya iyice bunaldi gercekten
Bende iyiyim şiştttt sus tamammi kimse duymasinIyiyim şükür filizko sen nasılsın diyeti aksatiyon sanki bu aralar he filizko
Simdi getirdi babasi ama iste cocuk hep istiyoPark falan yok mu yakında arada götürsen
Sabah belim tutuldu.Sayılma iyi ol❤
Agrin varsa yürümesen aslindaSabah belim tutuldu.
İlaç içtim,merhem sürdüm.
İyi gelir diye biraz yürümeye indim.
Biraz yürüdüm.Ama ağrı arttı.Tekrar geldim sıcak su torbasına sarıldım yatıyorum
İyi canım en azından biraz çıkarSimdi getirdi babasi ama iste cocuk hep istiyo
olay niye bana döndü ki? sen balık burcunu sordun.Gideyim sana yazdığım mesajları sayayım
Ne bileyim iyi gelir belki dedim.Ama nefesimi kesti geldim.Agrin varsa yürümesen aslinda
Yaaaa hakli sanirsam evdeki oyunlarda yetersiz geliyo artikİyi canım en azından biraz çıkar
Ben duymadım görmedim bilmiyorum ki zatenBende iyiyim şiştttt sus tamammi kimse duymasin
Mis gibi havaJenna16 burasi günlük güneslik
Sen balık burcu değil misin Trip atanda sensinolay niye bana döndü ki? sen balık burcunu sordun.
Beline baski vurur yurudukce iyi gelmez yaaa az dinlenNe bileyim iyi gelir belki dedim.Ama nefesimi kesti geldim.