- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ellerine sağlık canımNevreste , hem tatlı hemde tuzlu kurabiyemi yaptım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Eki Görüntüle 2794257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımNevreste , hem tatlı hemde tuzlu kurabiyemi yaptım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Eki Görüntüle 2794257
Bide tembih ettim şoföreAdam yedi herhalde ,bana gelmedi
Aynen olanlar şikayet ediyor olmayanlar olsunda rayız diyor daha yaşayamadımız için bilemeyizBizim hayalimiz, onun kabusu olmuş
Açım açBide tembih ettim şoföre
Allah herkesin gönlüne göre versin inş evvoşum ❤Aynen olanlar şikayet ediyor olmayanlar olsunda rayız diyor daha yaşayamadımız için bilemeyiz
İnşallah canımVay çok iyi yeni bir seans aldım ama dökülme olmadı henüz ara kontrolüm var 11 martta inşallah bende güzel sonuç alıtımda kurtulurum
Üzüldüm şimdiAçım aç
Bende veriyim bebeyi alın bunu da birer huni de bu taktırır sizeSimdi kardesim gitti onda 3bebe bende 1bebe huniyi taktik gezdik bugun
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım
Bir daha ki sefere inşallahÜzüldüm şimdi
Ben bi üşendim şimdiEki Görüntüle 2794377
gelin hadi oturmayın öyle boş bos
OyyEki Görüntüle 2794377
Bir güncük aç kalmakla insan ölmez, üzülmeÜzüldüm şimdi
Hazır sarılı olsaBen bi üşendim şimdi
Ya ben ilk olursamBir güncük aç kalmakla insan ölmez, üzülme
Aylarca günde 1 mandalina ile gezdim, çalıştım ölmedim
Kız, bu kadar çok mu yapacaksınEki Görüntüle 2794377
Amin canım benim inşallah ❤Allah herkesin gönlüne göre versin inş evvoşum ❤
Maşallah hep öyle olur inşallah oda az para değil valaİnşallah canım
Ben çok araştırıyordum, Nevoş’tan öneriler almıştım. Ama o ara bunalıma girdim, ardından işe girdim. Bir türlü başlayamadım.
Sonra haftasonum bana kalsın diye, bu aleti araştırdım. Şans deyip aldım, şükür üzmedi beni
Yaa ne diyim canım vala bana ver bebeniKız ondan dönmek istiyom ya zaten
Kurabiyeleri yollarım cancağzımYa ben ilk olursam