Bende onu diyorum işteTripot alsak fena olmaz
Işık ekipmanları da lazım
Doğrudur ben güneşimi bulmuşum siz düşününGüneş ışığını çapraz açıdan alması gerekiyormuş. Öyle diyolla
Ayy evet kıymasız olursa yerim ama eskiden annem yapargen hep yerdim kızardı yeme kutçuk oluşur midende derdi ah ahYerdik tabi kiiiz ben sararken bile yiyorum çiğ çiğ pek dadli oluyor sararken öyle yemeside
Off öylede güzel kemikli eti çok severimBende Amasya dolması severim. Dipte kemikli et. Üzerinde baklalı yarmalı sarma
Sağolasın canımGüzel fikirmiş. Sevdim bunu
Ellerine sağlık canım
Bizde güneş yok yarın da yağmurlu cuma güneş gösteriyor bakalımBende onu diyorum işte
Doğrudur ben güneşimi bulmuşum siz düşünün
Ayy evet kıymasız olursa yerim ama eskiden annem yapargen hep yerdim kızardı yeme kutçuk oluşur midende derdi ah ah
Canım çektiOff öylede güzel kemikli eti çok severim
kıymasiz yapıyorum kıymalı çiğ çiğ yersen kötü tabi kız amanhaBende onu diyorum işte
Doğrudur ben güneşimi bulmuşum siz düşünün
Ayy evet kıymasız olursa yerim ama eskiden annem yapargen hep yerdim kızardı yeme kutçuk oluşur midende derdi ah ah
BenimdeCanım çekti
Yok o eskidendi perimkıymasiz yapıyorum kıymalı çiğ çiğ yersen kötü tabi kız amanha
Aa hadi bakemBen gidip 31 uyeme teşekkürlerimi sunayım beni bu zor gunumde yalnız birakmadilar
Göz tamam da dudak ne ola hemsomDudak seyirmesi nedir yaantin kuntin seyler beni bulur
Jenna sansi diye bir şey var hemsomGöz tamam da dudak ne ola hemsom
BizJenna sansi diye bir şey var hemsom
Aynen hemsomBizböyle, sen böyle demek hemso
2 çeşit kurabiye yaptım.
İlki pişmek üzere, 2. fırına girmeye hazır
Tembel tenekeler nerede