- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.107
Ne ekipmanı kız yapmadım yapiciimHee doğruya ne yaptın acaba atın şunları artık şey diyorum yutubır gibi kendimize ekipmanmı alsak ne yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ekipmanı kız yapmadım yapiciimHee doğruya ne yaptın acaba atın şunları artık şey diyorum yutubır gibi kendimize ekipmanmı alsak ne yapsak
Sararız beya diyecemde bak canım çekti dolapta duruyor yapracıklarSiz sarın bana gönderin. Emeci usulü
Bozulmuyor mu böyle. Kapagı atmıyor muSarmanın bile konservesini yapmışım, deli miyim neyim Eki Görüntüle 2794210
Nostalji yapinO çalışırken arada oluyordu
Işık içinNe ekipmanı kız yapmadım yapiciim
Bendede salamura var baya. Lahana dan sıra gelmiyorSararız beya diyecemde bak canım çekti dolapta duruyor yapracıklar
Tripot alsak fena olmazHee doğruya ne yaptın acaba atın şunları artık şey diyorum yutubır gibi kendimize ekipmanmı alsak ne yapsak
Off git işne ne bu şimdiSarmanın bile konservesini yapmışım, deli miyim neyim Eki Görüntüle 2794210
Hiç bişicik olmuyorBozulmuyor mu böyle. Kapagı atmıyor mu
Güneş ışığını çapraz açıdan alması gerekiyormuş. Öyle diyollaIşık için
Ayy lahanayı parça etli severim allahımBendede salamura var baya. Lahana dan sıra gelmiyor
Yerdik tabi kiiiz ben sararken bile yiyorum çiğ çiğ pek dadli oluyor sararken öyle yemesideAmağnnn büsürü sarar yerdik hemen kendimide kattım içine
Güzel fikirmiş bunu bir denimHiç bişicik olmuyor
Bende Amasya dolması severim. Dipte kemikli et. Üzerinde baklalı yarmalı sarmaAyy lahanayı parça etli severim allahım
Çiğ koyup, suyunu tuzunu koyup, kapağı kapatıp, tencereye ters koyup, pişirdimGüzel fikirmiş bunu bir denim
Sıcak sıcak koyuyorsun, kapağını mı sıkıyorsun başka işlem yapılıyor mu?
Ne ben pişirip koydun sandım. Kaçtane yaptın böyleÇiğ koyup, suyunu tuzunu koyup, kapağı kapatıp, tencereye ters koyup, pişirdim
4 taneNe ben pişirip koydun sandım. Kaçtane yaptın böyle
Neler görüyorum yasooopisikmi o kizSarmanın bile konservesini yapmışım, deli miyim neyim Eki Görüntüle 2794210
Evet canımNeler görüyorum yasooopisikmi o kiz
Vay iyiymiş kız akıllı hatunÇiğ koyup, suyunu tuzunu koyup, kapağı kapatıp, tencereye ters koyup, pişirdim