Pandemi öncesi evimde her zaman taze kurabiyem olurdu, pat diye akşam çayına gelirdi arkadaşlarımızkurabiş yarışmasına katılıyorum ama en son ne zaman kurabiye yaptim hatirlamiyorum
Sen hamarat hatunsun, normal beybiiPandemi öncesi evimde her zaman taze kurabiyem olurdu, pat diye akşam çayına gelirdi arkadaşlarımız
Şimdi eşim istedikçe yapıyorum, malum çok yağlı oluyor
Hayırlı yolculuklar ablamSelamın hellolar havaalanındayım şimdi uçağı bekliyorum vakit var daha
Ayy gözün aydın ciceeemm, hayırlı yolculuk bol eğlenceler ınşSelamın hellolar havaalanındayım şimdi uçağı bekliyorum vakit var daha
Çok sağol yasocumHayırlı yolculuklar ablam
Hayırlı yolculuklar ablacımSelamın hellolar havaalanındayım şimdi uçağı bekliyorum vakit var daha
Sağol fridam teşekkürlerAyy gözün aydın ciceeemm, hayırlı yolculuk bol eğlenceler ınşharika bir tatil olsun sizin için
Sağol kuzum benimHayırlı yolculuklar ablacım
Evet ablacımSende katıldın dimi abla❤
Oo kanka hızlısın2 çeşit kurabiye yaptım.
İlki pişmek üzere, 2. fırına girmeye hazır
Tembel tenekeler nerede
Şuan emin oldukCigaramı içmeye gidiyom kocaman öptüm hepinizi seviliyorsunuz biliyosunuz demi
Bizde seni seviyoruz ablacımCigaramı içmeye gidiyom kocaman öptüm hepinizi seviliyorsunuz biliyosunuz demi
Ufff kim gidip kurabiye yapacakTembel değilim
Siz 1 kurabiye yapana kadarr
Ben de kuzum... yüzümüzün akıyla çıkmak nasip olsun.Şahane bekliyorum heyecanla abla
SennnUfff kim gidip kurabiye yapacak
İnaşallah abla sen yaparsınBen de kuzum... yüzümüzün akıyla çıkmak nasip olsun.